Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ταλαιπωρία πολιτών στο Α’ Υποθηκοφυλακείο Αγρινίου

Ταλαιπωρία πολιτών στο Α’ Υποθηκοφυλακείο Αγρινίου

Ταλαιπωρία πολιτών και μεγάλος φόρτος εργασίας για τους υπαλλήλους στο Α’ Υποθηκοφυλακείο Αγρινίου επιφυλάσσει το τελευταίο διάστημα η διαδικασία κτηματογράφησης.
Καθημερινά πλέον οι ουρές των πολιτών ξεκινούν από τον δεύτερο όροφο που στεγάζεται το υποθηκοφυλακείο και φθάνουν έως την είσοδο του κτηρίου.
Το επόμενο διάστημα μάλιστα που θα πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία η ουρά θα έχει και αυξητική τάση.
Οι πολίτες διαμαρτύρονται ευλόγως αλλά και η ευθύνη δεν βαραίνει τους εργαζόμενους που δεν επαρκούν να ανταποκριθούν στον φόρτο εργασίας ενώ δουλεύουν σε καθεστώς εκ περιτροπής απασχόλησης.
Το υποθηκοφυλακείο είναι μεν δημόσια υπηρεσία, με προϊστάμενο Υποθηκοφυλακα που είναι άμισθος δημόσιος υπάλληλος- ελεύθερος επαγγελματίας ενώ οι υπάλληλοι έχουν σχέση εξαρτημένης σχέσης εργασίας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου μαζί του…
Δικηγόροι εξάλλου συνιστούν στους πολίτες προς αποφυγή ταλαιπωρίας να απευθύνονται σε αυτούς για έλεγχο τίτλων, μερίδων και κατάθεση αιτήσεων για λήψη πιστοποιητικών μεταγραφής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Είναι αυτό που λένε………Αφού πρώτα μας πεινασανε, τώρα θα μας κουράσουν.

 2. ΑΑ

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020 ……ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ , ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ, ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

 3. Γιάννης

  Για να καταλάβετε σε τι κράτος ζούμε αρκεί να σας πω οτι τον Γενάρη του 2018 ψηφίστηκε ο νομος 4512 με τον οποίο καλώς ή κακώς καταργήθηκαν τα υποθηκοφυλακεια και την υπηρεσία τους ανέλαβαν να την εκτελούν τα κτηματολογικα γραφεια που ο νομος όριζε που και ποτε θα ιδρυθούν και θα λειτουργήσουν. Τελικά ένα χρόνο μετά ούτε γραφεία έγιναν ( ούτε ένα για δείγμα σ όλη την επικράτεια ) ούτε βεβαια καταργήθηκαν τα υποθ/κεια !!
  Και το αποκορύφωμα την επόμενη βδομάδα το υπουργεϊο δικαιοσύνης θα ψηφίσει κάποιες νέες διατάξεις για τα υποθ/κεια τα οποΐα όμως με τον νόμο 4512 έχουν ήδη καταργηθεί !!! Απϊστευτο και όμως αληθινό !!!
  Ι Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.