Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ταξιδιωτικά μπουφάν που δεν είναι ένας πρόβλημα να τα πάρετε μαζί σας

Ταξιδιωτικά μπουφάν που δεν είναι ένας πρόβλημα να τα πάρετε μαζί σας

Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να γελοιοποιήσουν μια μινιμαλιστική λίστα ταξιδίου περισσότερο από σακάκια. Μπορείς να το φορέσεις στο αεροπλάνο; Μπορείτε να φορέσετε στη βροχή; Μπορείτε να το φοράτε στο ίχνος; Στο χαλάζι; Σε ένα μπαρ; Μέσα σ ‘ένα αυτοκίνητο? Για να μην πετύχουμε να ‘εχουμε ελεύθερο χώρο, αρχίζει το κυνήγι για το τέλειο ενιαίο σακάκι ταξιδιού.

Το ιδανικό σακάκι θα πρέπει να είναι σε θέση να φοριέται σε περιπτώσεις όπως μια βόλτα μέχρι το βουνό σε μια νύχτα έξω στο κέντρο της πόλης, χωρίς πραγματικά να μοιάζει σαν να σκόνταψε κατευθείαν με το σακίδιο στο μπαρ. Αλλά πώς να το καταλάβετε εάν θέλετε να φέρετε μόνο ένα στοιχείο; Ας δούμε τα παρακάτω ανδρικά μπουφάν που θα μπορούσαμε να έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Rainfoil Packable Jacket

Το ελαφρύ Rainfoil μπαίνει κάτω στην τσέπη του. Οι σφραγισμένες ραφές, ένα ρυθμιζόμενο στρίφωμα και μανσέτες, και ένα υψηλό κολάρο θα κρατήσουν όλα τα υποστρώματα σας στεγνά.

Fleece

Ένας από τους πιο εδραιωμένους παίκτες στο πολυλειτουργικό παιχνίδι ιματισμού ταξιδιού, προσφέρει ένα βαμβακερό μπουφάν με πλήρες με αφαιρούμενα μανίκια που μπορούν να κρατήσουν όσο ένα σακίδιο. Υπάρχουν τσέπες για τα πάντα, από το κινητό σας μέχρι το μπουκάλι σας και ενσωματώνονται σε ένα σύστημα διαχείρισης βάρους που δεν θα σας τραβήξει κάτω ή θα σας κάνει να φαίνεστε ογκώδης.

Το μπουφάν για πού χαμηλές θερμοκρασίες

Προτιμάτε την εμφάνιση ενός πιο τετράγωνου κουρτίνας φινίρισμα; Το μοτίβο σε αυτό το δημοφιλές μανδύα συνθετικής μόνωσης ελαχιστοποιεί τις κρύες κηλίδες και την κρούση του αμαξώματος, αλλά εξακολουθεί να κυλάει στην τσέπη του.

Μπουφάν με κουκούλα

Πηγαίνετε για πιο ζεστά μπουφ’α, θα επιλέξετε ένα 3-σε-1, το οποίο περιλαμβάνει ένα εσωτερικό μανδύα από συνθετικές ίνες που μπορεί να ασφαλίσει πάνω στο αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα Gore-Tex. Λειτουργεί επίσης με οποιοδήποτε άλλο Layer Easy Combine αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.