Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Τεχνικό Πρόγραμμα: Έργα 99 εκατ. ευρώ στο Δήμο Αγρινίου για το 2022

Τεχνικό Πρόγραμμα: Έργα 99 εκατ. ευρώ στο Δήμο Αγρινίου για το 2022

Παπαναστασίου: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματα της χώρας».

Στην έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων έργων του Δήμου Αγρινίου προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο. Το συνολικό Τεχνικό Έργο ανέρχεται σε  99.650.921,41€.

Τα έργα της ΔΕΥΑΑ  ανέρχονται στο ποσό των  30.668.000 €, τα νέα έργα με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ ανέρχονται στο ποσό των 8.833.300 €, τα νέα έργα  με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα και ΣΑΤΑ ανέρχονται στο ποσό των 1.341.132.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε να   υλοποιούμε ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά προγράμματα της χώρας. Σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά καταφέραμε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και της Διεύθυνσης  Τεχνικών Υπηρεσιών να σχεδιάσουμε ένα τεράστιο τεχνικό πρόγραμμα.

Κι αυτό ως συνέπεια της βασικής αρχής μας,  δηλαδή να ακολουθούμε πιστά τον στόχο μας. Nα προγραμματίζουμε την επόμενη μέρα για το Αγρίνιο. Στοχεύουμε σε μια ισόρροπη ανάπτυξη  και στην υλοποίηση έργων που συμβάλλουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Αποδείξαμε ότι αξιοποιούμε χρηματοδοτικά εργαλεία και επιδιώκουμε ορθολογική διαχείριση της δημοτικής περιουσίας. Τα επόμενα χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στη συνέπεια λόγων και έργων  και σε παρεμβάσεις που επιτρέπουν στους δημότες μας να απολαμβάνουν την πόλη τους».

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου έτους 2022 ανά πηγή χρηματοδότησης έχει ως εξής:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Τις λακουβες στις οδους Σωκρατους και Σμυρνης θα τις κλεισετε? Δεν φτανει που δεν υπαρχει φωτισμος και δεν φαινονται,με τις βροχες γεμισαν και οι οδηγοι δεν βλεπουν ποσο βαθειες ειναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.