Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Επίλεκτοι αντί Δόξας Λευκάδας στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ του Αγρινίου

AFISA_2017-18

Ξεκινά σήμερα στο Αγρίνιο το διήμερο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ.Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν για τη στήριξη των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου , του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρίνιου, της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου καθώς και για τη στήριξη οικογένειας αστυνομικού που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μέλους της οικογένειάς του.
Φέτος έχουν εκδοθεί 4.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ’ τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν, την Αστυνομία την Πυροσβεστική, τους Δικηγόρους και τους Βετεράνους καθώς και από την ενορία του Αγίου Δημητρίου.
Ωστόσο σήμερα υπήρξε μια αιφνίδια αλλαγή στο πρόγραμμα καθώς η Δόξα Λευκάδας ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συμμετοχή καθώς θα αγωνιζόταν με τον ΑΟ Αγρινίου στις 18:00. Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα διεξαχθεί βέβαια καθώς ο ΑΟ θα αντιμετωπίσει ομάδα επίλεκτων ωστόσο εκφράζεται δυσαρέσκεια για τη στάση της ομάδας της Λευκάδας σύμφωνα τουλάχιστον με όσα προκύπτουν από τα λεγόμενα του εκ των προέδρων του ΑΟ Αγρινίου Κ.Τσιαμάκη ο οποίος ανέφερε τα εξής:
«Νοιώθω πραγματικά αηδιασμένος γιατί ο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα με την Δόξα Λευκάδας ακυρώνεται λόγω πολλών τραυματισμών της ΔΟΞΑΣ χθες στις 11 το βράδυ. Παρόλα αυτά επειδή τα παιδιά που διοργανώνουν την όλη εκδήλωση έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια (θα τιμούσαν μεταξύ άλλων και την Δόξα και τον Α.Ο.Α.) θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ του Α.Ο.Α. και επίλεκτων αθλητών του Πήγασου, της Προοδευτικής και της ΑΛΦΑ93 κανονικά στις 18:00. Επίσης να καλέσω όποιον μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και να βοηθήσει από το υστέρημα του ο καθένας γιατί πραγματικά τα χρήματα πηγαίνουν για έναν πολύ μεγάλο σκοπό.
Υ.Γ: Να πω στον προπονητή της Δόξας ότι επαγγελματική δεν την κάνει μια ομάδα η κατηγορία αλλά η συμπεριφορά της» .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.