Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Τελικά δεν μας τα πήραν οι “ξένοι” και οι “Ρότσιλντ” αλλά το ελληνικό Κράτος

αποποίηση

 

Θυμάστε την εποχή της αγανάχτησης στις πλατείες όταν αριστεροί και δεξιοί κάθε απόχρωσης, αγκαλιασμένοι, μούντζωναν και αναθεμάτιζαν τους απογόνους των γερμανοτσολιάδων και παιάνιζαν υπέρ των απογόνων των πολεμιστών της λευτεριάς;

Θυμάστε ην εποχή των συνωμοσιών και του ξένου παράγοντα που ήθελε να  μας πάρει το κάδμιο, τον κρυπτονίτη, τα διαμάντια, το πετρέλαιο και το ουράνιο που είχαμε στο υπέδαφός μας;

Θυμάστε εκείνους που έλεγαν πως όλο το …κόλπο με τα μνημόνια έγινε για να μας αγοράσουν κοψοχρονιά την γη(την οποία τελικά τρώμε στη μάπα ανεκμετάλλευτη);

Θυμάστε, αλήθεια, τους εμφυλίους, τα διαλυμένα δημοτικά συμβούλια, τις επενδύσεις  που σταμάτησαν, τους ανθρώπους που κάηκαν μέσα σε τράπεζες, τα παιδιά που πυροβολήθηκαν και την μνήμη τους σκύλεψαν μηδενιστές και μασκοφόροι όλων των  αποχρώσεων; Θυμάστε που πιστέψαμε ότι οι Ρότσιλντ, ο ιμπεριαλισμός, οι Εβραίοι, οι εξωγήινοι, οι ψεκαστές, ήθελαν να μας τα πάρουν όλα τσάμπα αλλά όχι αφήνοντάς μας να διαλυθούμε;  Όχι, μας ήθελαν αφού μας έδιναν πρώτα την μεγαλύτερη βοήθεια σε λαό και κράτος που έχει δοθεί ποτέ στη Ιστορία της ανθρωπότητας!

(Για να καταλάβετε, η Αργεντινή των 44.000.000 ανθρώπων, με την μισή παραγωγή κρέατος της Νότιας Αμερικής ζητιανεύει κάπου 35 δις. δολάρια και για εμάς εδώ, τους αδικημένους Έλληνες, αυτά τα λεφτά είναι 4 χρόνια οι πρόωρες συντάξεις, εκείνων των 500.000 πονηρών που πληρώνουμε όλοι μαζί).

Κοντέψαμε να σκοτωθούμε, σπείραμε μίσος μεταξύ μας, χωριστήκαμε σε Καρανίκες και Αμβρόσιους και όλα αυτά γιατί; Διότι κάποιοι φωτισμένοι που είχαν λεφτά ήθελαν να αγοράσουν σε δραχμές και βρήκαν εξαιρετική την ιδέα να γίνει υπουργός ο Γιάνης, πρόεδρος η Ζωή και υπεύθυνος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση ο Παυλάρας ο Χαϊκάλης.

Δεν θα ήταν δυνατόν όλο αυτό αν δεν υπήρχε ένα αφήγημα. Αυτό ήταν πως κάποιοι έκλεψαν τον πλούτο μας(άπαξ) και πώς ο στόχος ήταν να μας ξεπουλήσουν. Σε ποιους; Στους Ρότσιλντ, στους Γερμανούς, στους Αμερικάνους(στους Ρώσους όχι, είναι καλοί).

Μερικά χρόνια μετά μαθαίνουμε σήμερα το εξής: το 2017 ήταν η χρονιά που-πανικόβλητοι όλοι από τους φόρους και τα κρατικά βάρη-οι περισσότεροι Έλληνες στη Ιστορία παράτησαν την κληρονομιά τους, την περιουσία των προγόνων τους! Για να καταλάβετε, το 2016… μόλις 50.000 Έλληνες αποποιήθηκαν την κληρονομιά τους αλλά το 2017 αυτό το νούμερο έφτασε τις… 130.000! Ασύλληπτη διαφορά; Και που να φανταστείτε ότι την ίδια χρονιά πέθαναν 115.000 άνθρωποι και γεννήθηκαν κάπου 80.000! Καλά αυτό το τελευταίο είναι το γνωστό δημογραφικό που δεν θέλει κανείς να πιάσει γιατί στην τελική, σιγά, «κι αν δεν είναι πολλοί οι Έλληνες στο μέλλον και τα έγινε;».

Εκατόν τριάντα χιλιάδες Έλληνες αρνήθηκαν την γη, το σπίτι, την περιουσία που θα έπαιρναν σε κάθε άλλη ιστορική στιγμή. Πράγματι λεφτά υπήρχαν. Πράγματι έγινε η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στον δυτικό κόσμο.

Που πάνε όμως αυτά τα κτήματα, τα σπίτια, τα λεφτά; Στους ξένους; Στους… τραπεζίτες; Όχι ρε θύματα. Στο ελληνικό Κράτος πάνε! Στον μεγάλο έμπορο, εργοδότη, νταβατζή!

Και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι “καληνύχτα και καλή τύχη” όταν θα πάψει να υπάρχει ο κακός ξένος παράγων και μείνουμε πάλι μεταξύ μας…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.