Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ τα προμίνι της ΑΛΦΑ 93

Στον τελικό της ΕΣΚΑΒΔΕ τα προμίνι της ΑΛΦΑ 93

Στον τελικό του πρωταθλήματος προμίνι 2007 της ΕΣΚΑΒΔΕ προκρίθηκε η ΑΛΦΑ 93, όπου θ’ αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο τον ΑΓΣΙ, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 13:00, στην Πρέβεζα. Πρόκειται για τον τέταρτο τελικό τα τελευταία πέντε χρόνια σε επίπεδο ακαδημιών, κάτι που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΛΦΑ 93, με πρωτεργάτη τον προπονητή και υπεύθυνο ακαδημιών Ντίνο Καραπιπέρη.

Η ΑΛΦΑ πήρε την πρόκριση από τα προημιτελικά κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη (65-67), στα ημιτελικά αντιμετώπισε τη ΓΕΑ και προκρίθηκε στον τελικό κερδίζοντας με 62-48 στο τοπικό ντέρμπι. Ο τελικός με τον ΑΓΣΙ θα γίνει στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Το αντίστοιχο τμήμα του 2002 της ΑΛΦΑ είχε πάει τελικό όπου είχε χάσει από την Πρέβεζα, ενώ την επόμενη χρονιά η ίδια ομάδα είχε πάρει τον τίτλο της ΕΣΚΑΒΔΕ και στη συνέχεια συμμετείχε στην Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. Το τμήμα των εφήβων είχε πάει επίσης τελικό ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου είχε χάσει από τον ΑΓΣΙ. Η φετινή πρόκριση, λοιπόν, έρχεται να συμπληρώσει μία τετράδα τελικών στα τελευταία πέντε χρόνια σε επίπεδο ακαδημιών, με την ΑΛΦΑ να εκπροσωπεί σταθερά το Αγρίνιο στη Δυτική Ελλάδα.

Η Διοίκηση του Συλλόγου εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στον Ντίνο Καραπιπέρη και στους παίκτες του προμίνι 2007 κι ευχήθηκε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον τελικό με τον ΑΓΣΙ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.