Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Tέλος ο Χάβος από τον Παναιτωλικό

Tέλος ο Χάβος από τον Παναιτωλικό

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε  τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο.

“Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”, αναφέρει η ΠΑΕ στη λιτή ανακοίνωση της.

Τερματίζεται έτσι η τρίτη θητεία του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού και η εξέλιξη αυτή δεν αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς οι κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων φέρονταν να είχαν προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στη διοίκηση όπως άλλωστε και στους οπαδούς.

Το γεγονός ωστόσο πως η ΠΑΕ δεν έδωσε άλλη πίστωση χρόνου-υπήρχε η αίσθηση πως κρίσιμο θα ήταν το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ-ενδεχομένως να σημαίνει πως τα «καναρίνια» είναι κοντά στο  διάδοχο του Μακεδόνα τεχνικού  που σε κάθε περίπτωση έχει τη δική του θέση στην ιστορία του Παναιτωλικού τον οποίο ανέλαβε πέρυσι όταν και έδειχνε καταδικασμένος σε υποβιβασμό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Πάρτε νέο προπονητή με όρεξη για δουλειά καί καινοτόμες ιδέες. Οχι πάλι τα ίδια και ίδια,

  2. Γιάννης

    Πιστεύω ότι ορθά έπραξε η διοίκηση όσο είναι νωρίς η ομάδα όδευε με μαθηματική ακρίβεια στην β κατηγορία βεβαίως χρειάζεται καί ενίσχυση τόν Γενάρη κυρίως άμυνα καί ένα σέντερ φορ διότι ο λιαβας και ο Κωνσταντόπουλος ταλέντα μεν αλλά άπειροι για την άμυνα δεν.

  3. Past

    Δεν νομίζω ότι ο μόνος λόγος αποχώρησης του Χάβου,είναι οι μέτριες εμφανίσεις.Άλλωστε νέα ομάδα είναι σχεδόν και θέλει τον χρόνο της.Μεσοεπιθετικά πάντως η ομάδα δεν πείθει.Νομίζω ότι ο Δέλλας είναι πισωγύρισμα.Χρειάζεται καινοτόμος προπονητής και όχι δημοσιοσχετίστας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.