Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Τέσσερα μετάλλια για νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου σε αγώνες κάνοε – καγιάκ

paidiki-omada-kanoe-kayak-nom (1)

Με μια αξιοπρεπέστατη και αρκετά αισιόδοξη εμφάνιση, ξεκίνησε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η παιδική ομάδα κάνοε – καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.
Η ομάδα έλαβε μέρος στους αγώνες που έγιναν στο τεχνητό κανάλι του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο και διοργάνωνε η ΕΟΚΚ.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν όλα τα μεγάλα σωματεία του αθλήματος (συνολικά 12) και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τους αθλητές τους μετά από την χειμερινή προετοιμασία.
Η Μεσολογγίτικη ομάδα καγιάκ με πέντε αθλητές, κέρδισε ένα αργυρό και τρία χάλκινα μετάλλια στα 200μ Κ1. Η ομάδα αποτελούταν από τους παρακάτω αθλητές-αθλήτριες: Διαμαντόπουλος Νικόλας (ασημένιο 200μ Κ1 ΠΑ), Κατσαγάνη Μαρία (χάλκινο 200μ Κ1 ΠΚ, χάλκινο 200μ Κ2 ΠΚ), Κατσαγάνη Πολυτίμη (χάλκινο 200μ Κ2 ΠΚ), Μπούζα Χριστίνα και Στεργιάκης Αλέξανδρος.
“Η επιτυχημένη αυτή εμφάνιση αποδεικνύει την καλή προετοιμασία που έγινε από τον γυμναστή της ομάδας Διαμαντόπουλο Δημήτρη και την αφοσίωση στο άθλημα που έχουν οι αθλητές. Συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές, ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και καλούμε όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το συναρπαστικό άθλημα του κάνοε καγιάκ, που τόσο ταιριάζει στην περιοχή μας και μας έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις και δεκάδες διακρίσεις να επικοινωνήσουν στα τηλ 2631026970, 6974271607, 6987488991 & nommes@live.com” αναφέρει η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

paidiki-omada-kanoe-kayak-nom (2)

paidiki-omada-kanoe-kayak-nom (3)

paidiki-omada-kanoe-kayak-nom (4)

paidiki-omada-kanoe-kayak-nom (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.