Η Εθνική Ελλάδας δίνει κρίσιμο αγώνα κόντρα στη Δανία (21:45) για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Σκωτία, με τον Βλαχοδήμο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και τον Ιωαννίδη στην «αιχμή» του δόρατος.
Συγκεκριμένα ο πορτιέρε της Σεβίλλης θα καθίσει στο τέρμα, με τους Τσιμίκα, Μαυροπάνο, Κουλιεράκη και Ρότα στην άμυνα. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ζαφείρης και Κουρμπέλης, με τους Τζόλη, Καρέτσα και Μπακασέτα να παίρνουν θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Φώτη Ιωαννίδη.
Αναλυτικά η ενδεκάδα
Βλαχοδήμος, Τσιμίκας, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρότα, Ζαφείρης, Κουρμπέλης, Τζόλης, Καρέτσας, Μπακασέτας, Ιωαννίδης.
Χορηγούμενο









