Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Τέσσερις μήνες μετά την καταγγελία της Δημαδάμα η Γεννηματά εκφράζει τη στήριξη της!

Τέσσερις μήνες μετά την καταγγελία της Δημαδάμα η Γεννηματά εκφράζει τη στήριξη της!

Για την παρενόχληση που υπέστη απο πρώην υπουργό  μίλησε εκ νέου σήμερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα.

Η Ζέφη Δημαδάμα ως γνωστόν κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα από τη Ναυπακτία ενώ υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.

Το αξιοσημείωτο είναι πως την καταγγελία για παρενόχληση από κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της την έκανε προ τετραμήνου και όχι τώρα.

Tώρα όμως πήρε μεγάλη έκταση καθώς είμαστε στον απόηχο των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο από το ΚΙΝΑΛ δεν υπήρξε καμιά εκφραση συμπαράστασης στο στέλεχος του.

Σήμερα όμως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με την Ζέφη Δημαδάμα και εξέφρασε τη στήριξή της στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος .

«Είμαστε δίπλα στη Ζέφη στην προσπάθειά της να βοηθήσει να σπάσει η σιωπή και ζητούμε να πέσει φως και στην καταγγελία της. Κάθε γυναίκα που μοιράζεται την οδυνηρή της εμπειρία, μας αναγκάζει όλους να δούμε επιτέλους κατάματα το πρόβλημα. Κάθε γυναίκα που σπάει τη σιωπή είναι μια νίκη απέναντι στο φόβο και την καταπίεση, ένα βήμα πιο κοντά στο σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ισότητα. Είναι ένας αγώνας που μας χρειάζεται όλους, μας αφορά όλους και όλες», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.