Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Τεστ απο την Κινητή Ομάδα: αλώβητο από κρούσματα κορωνοϊού το Αγρίνιο

Το Αγρίνιο έβγαλε αλώβητο από κρούσματα το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδινε ο ΕΟΔΥ στη δημοσιότητα ενώ αντίστοιχη είναι πλέον και η πρώτη εικόνα των τεστ που διενεργεί στην περιοχή η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) με την υποστήριξη της 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου.

Η Κινητή Ομάδα βρίσκεται σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου, το πρωί στο γήπεδο του Παναιτωλικού λαμβάνοντας δείγματα από όσους πολίτες επιθυμούν και είναι δεκάδες αυτοί που έσπευσαν από τις πρώτες ώρες.

Η συλλογή δειγμάτων γίνεται παράλληλα με την αιμοδοσία στο πλαίσιο των δράσεων για τη στήριξη των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας , μετά τη σχετική πρωτοβουλία που έλαβε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Παρών στη διαδικασία και ο συντονιστής της Κινητής Ομάδας , ιατρός, Κωνσταντίνος Ποσονίδης.

Τις περασμένες ημέρες στο Αγρίνιο ελήφθησαν δείγματα από προσωπικό και στελέχη κλειστών δομών (ΕΛΕΠΑΠ, Παναγία Ελεούσα, Γηροκομείο όπου δείγμα ελήφθη και από τους ηλικιωμένους. Συνολικά 180 δείγματα περίπου εστάλησαν στο εργαστήρι μοριακού ελέγχου στην Πάτρα και προς το παρόν δεν προέκυψε θετικό δείγμα.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σε κλειστές δομές και σε υγειονομικές μονάδες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.