Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Texnitesonline.gr σε συνεργασία με το agrinionews.gr

Texnitesonline.gr σε συνεργασία με το agrinionews.gr

To agrinionews.gr πρωτοπορώντας για άλλη μία φορά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ιστοσελίδα www.texnitesonline.gr. Προσφέρει μια υπηρεσία που μπορεί να αξιοποιηθεί κάλλιστα από τους αναγνώστες του αλλά και τους επαγγελματίες της περιοχής μας.
Το agrinionews.gr έχοντας καθιερωθεί στην κορυφή του αιτωλοακαρνανικού διαδικτύου δίνει έμφαση στις καινοτόμες υπηρεσίες, μια από τις οποίες είναι οι texnitesonline. Τόσο οι επαγγελματίες στο χώρο της οικοδομής όσο και όλοι οι αναγνώστες του agrinionews.gr ,διαβάζοντας το ακόλουθο κείμενο και βλέποντας τα σχετικά video θα έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τα συμπεράσματα σας για τις δυνατότητες αυτής της υπηρεσίας.

Νέα λύση σε παλιό πρόβλημα
Οι επαγγελματίες της οικοδομής, έχουν τη δική τους στέγη.

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες που θέλουν να εκτελέσουν μια εργασία, είναι να βρουν καλό και με λογικές τιμές επαγγελματία για το έργο. Από την άλλη οι επαγγελματίες, βλέποντας η υπερπροσφορά έργων να φθίνει σημαντικά, αναζητούν εργασίες που να διατηρούν τη βιωσιμότητα και την κερδοφορία της επιχείρησής τους. Έχουμε λοιπόν προσφορά και ζήτηση, και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί ένα κοινό σημείο συνάντησης.
Το Μάρτιο του 2010 δύο νέοι συνέλαβαν μια απλή μεν άλλα πρωτοποριακή ιδέα. Μια κοινή στέγη για επαγγελματίες τεχνίτες με αντικείμενο τα έργα οικοδομής . Με το δηλωτικό όνομα texnitesonline, ένα “www.” στην αρχή και ένα “.gr” στο τέλος έκαναν την ιδέα τους, μια διεύθυνση στο Internet.

Τι είναι αυτή η ιδέα;
Πολύ απλά λύνει το πρόβλημα του ιδιώτη που αναζητεί επαγγελματία για να πραγματοποιήσει μια εργασία, στο σπίτι, ή στον επαγγελματικό του χώρο, πετυχαίνοντας την καλύτερη ποιότητα εργασίας και την καλύτερη τιμή.
Ο ιδιώτης πελάτης, δεν έχει παρά να μπει στο site www.texnitesonline.gr και να καταγράψει την αγγελία εργασίας που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς και το κόστος που εκτιμά.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ένας διαγωνισμός. Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν το έργο, υποβάλλουν τις προσφορές τους και ο ανταγωνισμός -ως γνωστόν- αποβαίνει πάντα υπέρ του πελάτη.
Επειδή, όμως, η φθηνή τιμή δεν σημαίνει και απαραιτήτως καλό αποτέλεσμα, ο ενδιαφερόμενος πελάτης που βλέπει τις προσφορές των τεχνιτών, μπορεί να συμβουλευτεί τα προφίλ των επαγγελματιών και να βρει πολλές πληροφορίες για τη δουλειά τους, φωτογραφίες προηγούμενων εργασιών, πτυχία, πιστοποιήσεις, αλλά και –το σημαντικότερο- αξιολογήσεις προηγούμενων πελατών. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έχουν κανένα κόστος για τον πελάτη!
Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 2300 αξιολογημένοι τεχνίτες από όλες τις ειδικότητες πανελλαδικά, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει αρκετά μεγάλη επιλογή.
Από τη δική του σκοπιά, ο επαγγελματίας που είναι εγγεγραμμένος στους texnitesonline.gr, μπορεί να λαμβάνει καθημερινά ειδοποιήσεις για έργα της ειδικότητάς του και μέσα από το περιβάλλον του site να υποβάλει προσφορές καθώς και να προβάλλει την εικόνα του προς τους πελάτες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.