Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Θα αποδεχθεί ή όχι την παραίτηση Γκούντα ο δήμαρχος Αγρινίου;

Θα αποδεχθεί ή όχι την παραίτηση Γκούντα ο δήμαρχος Αγρινίου;

Προς το παρόν η παραίτηση δεν έχει γίνει δεκτή…

«Ο Χρήστος έδειχνε προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η παραίτηση του μάλλον εξέπληξε, δεν είχε προϊδεάσει σχετικά».

Τα ανωτέρω ανέφερε στο agrinionews.gr γνώστης των διεργασιών στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Αγρινίου σχολιάζοντας την αιφνίδια παραίτηση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστου Γκούντα.

Μια παραίτηση που ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr δεν είναι ακόμη σε ισχύ καθώς ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δεν την έχει αποδεχτεί.

Ο Χρήστος Γκούντας που έχει αρμοδιότητα ένα «καυτό» αντικείμενο που άπτεται της καθημερινότητας των πολιτών δεν δίστασε να εκφράσει αιχμηρό λόγο ομολογώντας πως ηττήθηκε από παραγοντιλίκια και τυχοδιωκτισμο και έκανε λόγο για «βόλεμα υπηρεσιακών» και αγεφύρωτο χάσμα με αυτούς.

Για το μη «ξεβόλεμα» βέβαια η ευθύνη είναι της δημοτικής αρχής όπως και ζήτημα του δημάρχου η αποδοχή ή όχι της παραίτησης.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου εκτιμά τον Χρήστο Γκούντα και την προσφορά του και αυτό είναι γνωστό.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να συζητούν διεξοδικά το ζήτημα και ακόμη απόφαση για την αποδοχή ή μη της παραίτησης δεν υπάρχει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.