Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Δεν θα καταργηθεί η λειτουργία του Ταχυδρομείου Κατούνας – Διαβεβαιώσεις ΕΛΤΑ σε Κ. Καραγκούνη

Δεν θα καταργηθεί η λειτουργία του Ταχυδρομείου Κατούνας – Διαβεβαιώσεις ΕΛΤΑ σε Κ. Καραγκούνη

Διαβεβαιώσεις εκφράστηκαν από τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού των ΕΛΤΑ Ησαΐα Τσιτόγλου στον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη, για τη μη κατάργηση του ταχυδρομείου Κατούνας. 

Ειδικότερα, τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού των ΕΛΤΑ κ. Ησαΐα Τσιτόγλου.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο κ. Καραγκούνης μετέφερε στον κ. Τσιτόγλου το πρόβλημα που έχει προκύψει στην δημοτική ενότητα Μεδεώνος με την σταδιακή υποβάθμιση του ταχυδρομείου Κατούνας και τη φημολογούμενη κατάργηση της λειτουργίας αυτού.

Τόνισε δε την αγωνία των κατοίκων, και δη των συνταξιούχων, που διενεργούν τις συναλλαγές τους στο εν λόγω υποκατάστημα, το οποίο μάλιστα εξυπηρετεί όχι μόνο την τοπική κοινότητα αλλά και τα χωριάτης ευρύτερης περιοχής του Ξηρομέρου, και ζήτησε την εξεύρεση άμεσης λύσης για την συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος.

Από την μεριά του ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού των ΕΛΤΑ, κ.Τσιτόγλου, διαβεβαίωσε τον βουλευτή πως δεν πρόκειται να υπάρξει κατάργηση λειτουργίας του ταχυδρομείου Κατούνας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.