Δευτέρα, Δεκέμβριος 9, 2019

Θα το πάρει το κορίτσι από το Αγρίνιο ο Γιώργος Χρανιώτης

3-76 Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός ηθοποιός, με αντισυμβατική θα λέγαμε προσωπικότητα και μία αντιπάθεια για την υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής. Ωστόσο, ο έρωτας δεν κρύβεται και ο ηθοποιός εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο είναι απόλυτα ερωτευμένος με τη νεαρή σύντροφό του, που του έχει πάρει το μυαλό. Πρόκειται για την όμορφη Αγρινιώτισσα χορεύτρια Γεωργία Αβασκαντήρα, που είναι μόλις 23 ετών.

Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους θα λάβει χώρα στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο και δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή, αφού εκεί είχαν γνωριστεί.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα ενωθεί το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά και πολλοί θα είναι αυτοί που θα τους τιμήσουν. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν συνάδελφοι του ηθοποιού από το χώρο, αλλά και πρώην συμπαίκτες του από το ριάλιτι επιβίωσης που είχε πάρει μέρος πέρυσι, το «Survivor». Ωστόσο, και οι δύο αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν διακριτικότερη τέλεση του μυστηρίου και θέλουν το χαρμόσυνο γεγονός να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

πηγή peoplegreece.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.