Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Θα περίμενε κανείς μια ομόφωνη έκφραση συμπαράστασης στη 19χρονη

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ένα 19χρονο κορίτσι τραυματίζεται σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο του Αγρινίου κατά την πορεία για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Έκτοτε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Χθες, διεξήχθη η πρώτη μετά το συμβάν συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Θα περίμενε λοιπόν κανείς μια ομόφωνη έκφραση συμπαράστασης στη 19χρονη. Κάτι άλλωστε που συνέβη στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις που πολίτες-και όχι μόνο του Αγρινίου- βρίσκονταν στη θέση του κοριτσιού. Θα περίμενε κανείς μια καταδίκη των επεισοδίων.
Χθες ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Πέραν της αναφοράς του Κ.Ρόκου που εξέφρασε τη συμπάθεια του καμιά παράταξη δεν ένοιωσε την ανάγκη να εκφράσει τη στήριξη του στην οικογένεια της 19χρονης. Αυτό ενόχλησε. Αρκεί μια ματιά στα social media σήμερα…
Άγνωστο προς το παρόν το κριτήριο της κάθε παράταξης. Το agrinionews.gr επεδίωξε επιχείρησε να πληροφορηθεί τη θέση της δημοτικής αρχής Αγρινίου. «Η δημοτική αρχή από ευαισθησία προς την οικογένεια και όσα περνά τώρα θεώρησε σκόπιμο να μην φέρει τώρα το θέμα στο δημόσιο λόγο. Προς το παρόν η συμπαράσταση εκφράστηκε σε επικοινωνία του δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού με τους οικείους της», ανέφερε στέλεχος της παράταξης Παπαναστασίου.
Αυτή είναι μια εξήγηση που δόθηκε. Επαρκής; Ας κρίνει ο καθένας.
Πριν λίγα χρόνια πάντως που μέσο ενημέρωσης δέχθηκε επίθεση οι περισσότεροι έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις στήριξης και καταδίκης. Μέχρι και ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο εκδόθηκε. Τότε βέβαια καλώς έπραξαν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Γιατί αγαπητέ αναγνώστη αν έκανε αναφορά η παράταξη Τραπεζίωτη θα έλεγες τα ίδια?Είναι γνωστή η συμπάθεια που έχεις για τον Τραπεζιωτη!!!!Η κάνω λαθος?

  2. Άκης Ροδίτης

    @Ανώνυμε, ο Τραπεζιώτης ασχολείται μόνο με #ΤΟ_ΜΠΟΥΚΑΛΙ, τις χαρτοσακούλες και τα καλαμάκια του φραπέ.

  3. Έλληνας διαμαρτυρόμενος.

    Αν ήταν του λεγόμενου αντιεξουσιαστκού χώρου ή των δήθεν ευαίσθητων ομάδων θα έτρεχαν όλοι μαζί με μεγαλόστομες και πομπώδης δηλώσεις να δώσουν το παρών!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.