Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Θα το ξανασκεφτούν να κάνουν κόντρες στο Αγρίνιο: πρόστιμα και αφαίρεση αδειών στους δυο συλληφθέντες

Θα το ξανασκεφτούν να κάνουν κόντρες στο Αγρίνιο: πρόστιμα και αφαίρεση αδειών στους δυο συλληφθέντες

Λεπτομέρειες για τη σύλληψη στο Αγρίνιο δύο ατόμων για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας έγιναν γνωστές με την ανακοίνωση της αστυνομίας.   

Στους νεαρούς  επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους  1.475  ευρώ και τους αφαιρέθηκαν επί τόπου οι άδειες ικανότητας οδήγησης, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων τους. 

Ειδικότερα , συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες χθες (25-10-2019) αργά το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος της πόλης του Αγρινίου, πλησίον του κόμβου Αγίου Δημητρίου) , μετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, οδηγώντας αυτοκίνητα, με τα οποία ενεργούσαν συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς και διατάρασσαν την ασφάλεια της συγκοινωνίας στην οδό.

Στους δυο δράστες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 1.475 ευρώ και τους αφαιρέθηκαν επί τόπου οι άδειες ικανότητας οδήγησης, οι άδειες κυκλοφορίας και οι πινακίδες των οχημάτων τους, τα οποία ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Στην ανακοίνωση της η Αστυνομία  αναφέρει « ότι οι δημόσιοι δρόμοι, οδοί και Εθνικά Δίκτυα, χρησιμοποιούνται από όλους τους πολίτες, σύμφωνα, πάντα, με τις διατάξεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για τις απρόσκοπτες μετακινήσεις τους και η διενέργεια αυτοσχέδιων αγώνων από ορισμένους δράστες, θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή και την σωματική ακεραιότητα των λοιπών χρηστών των οδών».

Φωτό αρχείου.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.