Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Θαυμάσιο επικοινωνιακό timing γεμάτο Παναχαϊκή!

Θαυμάσιο επικοινωνιακό timing γεμάτο Παναχαϊκή!

mpala

Και να ήθελε να αυτοτρολαριστεί περισσότερο η Περιφέρεια στα ζητήματα της μπάλας δύσκολα θα μπορούσε. Ο Παναιτωλικός παίζει σήμερα με τον Παναθηναϊκό κι όλη η Ελλάδα κοιτάζει προς Αγρίνιο κάτι που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο στα μέρη μας. Αρέσει αυτό ή δεν αρέσει, δε, έχει πάει σε άλλο επίπεδο η Αγρινιώτικη ομάδα εδώ στη Δυτική Ελλάδα. Ε αυτή την εβδομάδα διάλεξαν στην Περιφέρεια για να παίζουν φουλ Παναχαϊκή!

Πρώτα μας ήρθε δελτίο ότι η πολύπαθη ομάδα πήγε στο γραφείο του κι εκεί έγινε η επαφή με τον νέο τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Κατσουράνη και τον διαβεβαίωσαν ότι η Περιφέρεια θα είναι κοντά στην ομάδα και «όλοι μαζί με την Παναχαϊκή μας» και ότι οι Πατρινοί έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας κλπ, κλπ. Λέμε κι εμείς εντάξει, ομάδα της Πάτρας είναι, συμβαίνουν αυτά , πάμε παρακάτω. Ε, δεν περνούν μερικές ώρες και να σου κι άλλο δελτίο από την Περιφέρεια, αυτή τη φορά για τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο που μας πληροφορεί κι αυτός ότι στο γραφείο του πήγαν «οι κοκκινόμαυροι» και αντάλλαξαν ευχές και έρχονται επιτυχίες και να τα παστέλια και να τα ξερολούκουμα…

Προσοχή, δεν κουβεντιάζουμε αν η Παναχαϊκή είναι ιστορική ομάδα ούτε μπαίνουμε στη σύγκριση με τον Παναιτωλικό, αυτά είναι αστειότητες κι άλλωστε ο καθένας είναι με την ομάδα που είναι γιατί την θεωρεί κάτι ξεχωριστό. Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι το επικοινωνιακόν της υπόθεσης, ο αντίκτυπος που δείχνει πως μάλλον δεν καταλαβαίνουν στην Πάτρα πως φαίνονται κάτι τέτοια στην από δω πλευρά του Ατλαντικού, συγγνώμη του Αυλακιού.

Ακόμη κι αν ο κ. Κατσιφάρας, όπως λένε μερικοί, έχει στο νου του τον δήμο της Πάτρας, το θέαμα να ενημερώνεται επισήμως ο κόσμος τι είπε ο ίδιος και ένας Αντιπεριφερειάρχης, εντός της ίδιας εβδομάδας,  με μια ομάδα από την Πάτρα σίγουρα δεν «γκελάρει» ούτε εδώ ούτε για παράδειγμα στον Πύργο.

Μακάρι η Παναχαϊκή να βρει τον δρόμο της αλλά ο… πρέσβης της περιοχής αυτά τα χρόνια είναι ο Παναιτωλικός κι ο ίδιος ο Περιφερειάρχης το ξέρει αφού έχει έρθει να τον δει κάμποσες φορές. Λίγο καλύτερο επικοινωνιακό timing δεν θα έβλαπτε, αν νοιάζεται κανείς εκεί απέναντι.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΠΛΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.

  2. ΠΑΝΕ-6

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ; ΠΙΑ ΠΑΤΡΑ; ΠΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ; ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ.

  3. Σάκης

    Ποια Παναχαϊκή ρε μάγκες; Με το ζόρι στην Γ’ Εθνική παίζει! Ιστορική ομάδα, αλλά θέλει πολλά έτη προσπάθεια κι επενδύσεις σοβαρές για να ξαναγίνει όπως πολύ παλιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.