Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Θαυμασμός! Νοσηλεύτριες από τα Γιάννενα πάνε κι αυτές Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν

Θαυμασμός! Νοσηλεύτριες από τα Γιάννενα πάνε κι αυτές Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν

Την επιθυμία τους να στηρίξουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης που δοκιμάζονται, εξέφρασαν και κάνουν πράξη τρεις γυναίκες υγειονομικοί από τα Γιάννενα.

Την είδηση για τις τρεις νοσηλεύτριες από τα Γιάννενα αποκαλύπτει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αγρινιώτης διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Νίκος Κατσακιώρης. Αν μη τι άλλο, η κίνησή των τριών υγειονομικών προκαλεί θαυμασμό και συγκίνηση, σημειώνουν και τα ipeirotika.gr.

Η ανάρτηση του κ. Κατσακιώρη για τις τρεις νοσηλεύτριες, αναφέρει τα εξής:

“Συντασσόμενοι απολύτως με το πνεύμα του Υπουργού Υγείας κ. Vassilis Kikilias, ότι όλη η Ελλάδα είναι πλέον μια Υγειονομική Περιφέρεια και αναλογιζόμενοι πλήρως το χρέος του καθενός μας, για τη μάχη που δίνεται Πανελλαδικά με τον κορονοϊό, χαιρετίζουμε συγκινημένοι σήμερα την πρωτοβουλία της Μαρίας, της Ελένης και της Δήμητρας να δηλώσουν έμπρακτα το παρόν σ΄ αυτή τη μάχη, ζητώντας από το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης την μετακίνησή τους, ώστε να βρεθούν άμεσα στο πλάι των συναδέλφων τους στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται”.

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.