Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

“Θεάτρου Όψεις”: 7η συνάντηση ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων στο Αιτωλικό

pol-theatro

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος “Το Αιτωλικό” και η θεατρική του ομάδα, με τη συνδρομή του Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανακοινώνουν την διοργάνωση της 7ης Θεατρικής Συνάντησης Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου Όψεις” στο Αιτωλικό.

“Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο θεσμός του “Θεάτρου Όψεις” συνεχίζεται με επιτυχία! Υπηρετώντας και αναδεικνύοντας το Ερασιτεχνικό Θέατρο, θα φιλοξενήσουμε και φέτος Θεατρικές Ομάδες από τον νομό μας και από όλη την Ελλάδα! Επιστρέφουμε στις καλοκαιρινές ημερομηνίες του Ιουλίου με την συμμετοχή φυσικά και της δικής μας φετινής θεατρικής παραγωγής “Δείπνο Ηλιθίων”! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής μας για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια! Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των παραστάσεων καθώς και οι συμμετοχές των θεατρικών ομάδων!” αναφέρει η ανακοίνωση – πρόσκληση του Πολιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

ΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Στο πλαίσιο των θεατρικών συναντήσεων κάθε χρόνο, τιμάται ένας άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών, στον οποίο αφιερώνεται το “Θεάτρου όψεις”. Αρχικά ξεκίνησε από καλλιτέχνες που κατάγονται από την περιοχή. Την πρώτη χρονιά, τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Αιτωλικιώτης ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, τη δεύτερη ο ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Χρήστος Καλαβρούζος. Ακολούθησε η Αιτωλικιώτισα συγγραφέας και  κριτικός θεάτρου Ροζίτα Σώκου. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός- συγγραφέας Γιάννης Καλατζόπουλος, Το 2016 τιμήθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστα Καζάκο. Το 2017, σειρά είχε ένας εργάτης του Θεάτρου, ο Σκηνογράφος Βασίλης Ραμμόπουλος, με μακρόχρονη θητεία στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην 7η Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου όψεις”, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, εδώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.