Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

«Θέλετε να μάθετε ρε γιατί τρέμουν την Ελλάδα;;; Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε!»

xol

Είναι αδύνατον να συγκρατηθούμε και να μην σας παρουσιάσουμε ένα κείμενο που ανέβηκε χθες στο epirusblog.gr ακριβώς ΕΔΩ

Θα αφήσουμε το αυθεντικό κείμενο με πλάγια γραφή κι από κάτω θα κάνουμε το δικό μας σχόλιο, σε παρένθεση. Νομίζουμε το επιβάλλουν οι περιστάσεις, άλλωστε ενεργό link βάζουμε, προέλευση βάζουμε, ε, να μην πούμε και μια καλή κουβέντα;

Θέλετε να μάθετε ρε γιατί τρέμουν την Ελλάδα;;; Διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε!

(Καταρχήν, όχι «ρε». Δεν το σκώνει το «ρε» του Έλληνος ο τράχηλος…)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί θέλουν να βάλουν χέρι στην Ελλάδα μας και να την κατακτήσουν; Τι μπορεί να θέλουν και ποιοι είναι οι λόγοι για την υποδούλωση μας, η οποία τα τελευταία χρόνια προωθείται ταχύτατα από τους υποτιθέμενους συμμάχους μας. Σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους λόγους αυτούς:

(Παρακαλώ…)

-Αρχικά η Ελλάδα ελέγχει έκταση όση η Γερμανία και η Αυστρία μαζί. Πρόκειται για 455.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα θαλάσσιας και χερσαίας έκτασης, τα οποία ξεκινούν από την Αδριατική και φθάνουν μέχρι τον Λίβανο και την Κύπρο.

(Αυτό είναι πολύ καλό αρκεί να μην πληρώνεις ΔΕΗ. Γιατί κανένας δεν θέλει ανεμογεννήτριες, πέφτει ξύλο και πληρώνουμε όλοι κανα΄50ρικο το μήνα για να παίρνει ρεύμα και η τελευταία βραχονησίδα)

-Σε όλον τον πλανήτη ζουν περίπου 17.000.000 Έλληνες. Πρόκειται για Ελλαδίτες, Κύπριους, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινοπολίτες, Σμυρνιούς και πολλούς άλλους που έχουν φθάσει απ’ άκρη σ’ άκρη της γης και διαπρέπουν σε κάθε τομέα.

(Τώρα, να μιλήσουμε για τους Κινέζους ή για τους Τούρκους;)

-Η Ελλάδα είναι 2η χώρα με τις μεγαλύτερες καταθέσεις στην Ελβετία.

(Ε, συγγνώμη, για καλό το λέμε τώρα αυτό; Εδώ ζητάμε πάλι λεφτά και τους λέμε ότι έχουμε τα λεφτά στην Ελβετία; Ήμαρτον!)

-Η χώρα μας διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές βιομηχανίες, αφού κάθε χρόνο καταφθάνουν 16.000.000 τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

(Ε, ξανά συγγνώμη, αλλά στο Λονδίνο μόνο πάνε 20 εκατομμύρια κάθε χρόνο…)

 

-Διαθέτουμε 3 εξαιρετικά και υπερσύγχρονα ναυπηγεία, στα οποία κατασκευάζονται πλοία κάθε είδους.

(Πράγματι, και δεν δουλεύει κανένα, λόγω υψηλού κόστους, ενώ για διάλυση τα πλοία πάνε στην… Τουρκία)

-Διαθέτουμε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αμαξωμάτων, καθώς στην Ελλάδα κατασκευάζονται κάθε είδους βαρέα οχήματα, όπως λεωφορεία και τραίνα.

(Πράγματι, αλλά λόγω δημοσίου τα τρένα τα δώσαμε προ ημερών όσο κάνει η ρήτρα του Μήτρογλου στην Μπενφίκα…)

-Είμαστε η πρώτη δύναμη της εμπορικής ναυτιλίας, καθώς διαθέτουμε περισσότερα από 2.400 υπεδεξαμενόπλοια και φορτηγά πλοία.

(Α, εδώ πάμε πάσο. Μόνο που δεν μας λέει κανείς πόσα πλοία έχουν ελληνική σημαία και πόσοι Έλληνες δουλεύουν σε αυτά…)

-Κατέχουμε τη 2η θέση στην παραγωγή πρόβειου γάλατος, την 3η θέση στην παραγωγή ελαιοκάρπου και ελαιολάδου και την Τρίτη θέση στην παραγωγή κρόκου, ακτινιδίων και ροδάκινων.

(Τώρα, αυτό ας μην το σχολιάσουμε)

-Η Ελλάδα έχει τεράστιο όγκο ορυκτού πλούτου. Είμαστε η πρώτη χώρα σε νικέλιο, λευκόλιθο, υδρομαγνησίτη και περλίτη και δεκάδες άλλα ορυκτά. Επιπλέον έχουμε τεράστια αποθέματα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

(Είναι καλό που δεν αναφέρεται ο κρυπτονίτης και οι υδατάνθρακες. Πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ναι, έχουμε αλλά πρέπει να ανέβει λίγο η τιμή για να αξίζει η εξόρυξη κι όταν αυτή ανέβει ίσως να μην καίνε πετρέλαιο ούτε στη Σαουδική Αραβία!)

-Διαθέτουμε την δεύτερη καλύτερη Πολεμική Αεροπορία και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό του ΝΑΤΟ, αμέσως μετά τις ΗΠΑ.

(Μήπως να κόβαμε κάτι; Πάντως στο ΝΑΤΟ, αναλογικά, αν και χρεοκοπημένοι είμαστε πρώτοι στα έξοδα πληρώνοντας μεταξύ άλλων και στρατηγούς που δεν αντιστοιχούν στο μέγεθος του στρατεύματος! Μέχρι υποστράτηγο είμαστε…)

Έλληνες λοιπόν ψηλά το κεφάλι. Αναλύοντας τα δεδομένα καταλαβαίνουμε γιατί μας θέλουν αποδυναμωμένους. Η αλήθεια όμως είναι πως είμαστε ισχυρότατοι. Όσο δύσκολες μέρες κι αν έρθουν θα τα καταφέρουμε με ενότητα και υπερηφάνεια.

(Ελήφθη. Όβερ!)

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.