Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

«Θέλουν να φτάσουν το Αγρίνιο ψηλά με εικόνες με μπάζα στην είσοδο της πόλης;»

«Θέλουν να φτάσουν το Αγρίνιο ψηλά με εικόνες με μπάζα στην είσοδο της πόλης;»

Με ανάρτηση στο facebook, ο συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων Γιάννης Σελιμάς καταδεικνύει την εγκατάλειψη πολλών μπάζων στην άκρη του εθνικού  δρόμου που αποτελεί κατα μια έννοια την είσοδο για το Αγρίνιο( περιοχή της παλιάς κεραμοποιίας Κατσίκη).

Αν και βρίσκονται σε σημείο που ανήκει σε ιδιοκτησία ιδιώτη, οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και προκάλεσαν πολλές συζητήσεις για το ποιος έχει αρμοδιότητα για καθαρισμό τέτοιων σημείων με τον κ. Σελιμά να τονίζει ότι αφενός ο Φορέας που συντονίζει δεν έχει αρμοδιότητες για να βοηθήσει κι αφετέρου ότι γνωρίζει πως η αρμοδιότητα για τέτοια σημεία ανήκει στους δήμους.

Αναφέρει, μάλιστα, χαρακτηριστικά: “Ποιοι θέλουν να φτάσουν το Αγρίνιο με τέτοιες εικόνες στην είσοδο της πόλης. Αυτοί μάλλον που βλέπουν τον δήμο ως σκαλοπάτι για πολιτικές καριέρες κι όχι ως τόπο προσφοράς για το κοινό καλό”…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.

 2. Γιώργος

  Όλη η ουσία περικλείεται στο τελευταίο απόσπασμα του κ. Σελιμά:
  “Ποιοι θέλουν να φτάσουν το Αγρίνιο με τέτοιες εικόνες στην είσοδο της πόλης. Αυτοί μάλλον που βλέπουν τον δήμο ως σκαλοπάτι για πολιτικές καριέρες κι όχι ως τόπο προσφοράς για το κοινό καλό”

  Όσοι υπάρχουν τέτοιοι και γραφικοί πιτσαδόροι (δυστυχώς πάντοτε), προκοπή δεν θα δει αυτός ο τόπος.

 3. Γιώργος Τ

  Αυτο το σημείο εχει τοσα χρόνια μπαζα και σκουπίδια ειναι σήμα κατατεθέν για το Αγρίνιο μην τα πειράξει κανεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.