Μεγάλη ένταση επικρατεί στην εκδήλωση παρουσίασης στο Θέρμο του έργου αντλησιοταμίευσης στην Τριχωνίδα. Πολίτες αντιδρούν με πανό, συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες με τη διαδικασία να μην κυλά ομαλά.
Οι εκπρόσωποι της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή είναι οι κύριοι δέκτες της δυσφορίας των πολιτών που αντιδρούν.
Αξιοσημείωτη είναι η στάση της Διευθύντριας ΥΗΕ της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Γιούλας Τσικνάκου, που δεν έκρυψε τη δυσφορία της. «Μία σοβαρή επένδυση πρέπει να την αγκαλιάσει ο κόσμος. Υπάρχουν και άλλα μέρη που μας θέλουν πάρα πολύ», είπε σε κάποιο σημείο.
«Επιστήμονες δεν είναι αυτοί που συμφωνούν με εσάς. Η επιστήμη έχει αντικειμενικότητα. Όλη η χώρα έχει ρήγματα. Κατ’ αυτήν την έννοια δεν έπρεπε να γίνονται έργα στη χώρα. Λυπάμαι αλλά δεν θα μπορέσετε να μας εξευτελίσετε. Αυτό να καταλάβετε. Θα φύγουμε όποτε θέλουμε. Είναι δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε το έργο και την εταιρεία», ανέφερε σε άλλο σημείο μην κρύβοντας την ενόχληση της.
Καθώς η ένταση δεν μειώνονταν η κύρια Τσικνάκου έδειξε τάση αποχώρησης «για την αξιοπρέπεια μας»…
Προς το παρόν η εκδήλωση συνεχίζεται σε κλίμα έντασης με τον δήμαρχο να εγκαλεί με έντονο τρόπο όσους αποδοκιμάζουν και δεν αφήνουν να συνεχιστεί η διαδικασία και τους αντιδρώντες να φωνάζουν «αίσχος».
9 Σχόλια
Σιγά τη σοβαρή επένδυση. Τι θα παράξετε hi tec; Σιγά τα ωά. Να πάτε αλλού που σας θέλουν. Αμάν πια.
Ποια είναι αυτή η αλαζονική κυρία;
Δεν μας χ….. λέω εγώ.
Σιγά τη σοβαρή επένδυση. Τι θα παράξετε hi tec; Σιγά τα ωά. Να πάτε αλλού που σας θέλουν. Αμάν πια.
Ποια είναι αυτή η αλαζονική κυρία;
Δεν μας χ….. λέω εγώ.
Αι χασου Γιούλα
Μαζεύτηκαν οι αρνησιολάγνοι να καταθέσουν πάλι τα συνήθη “Όχι”. Το μέλλον δεν θα τους περιμένει…
Να φύγετε κυρία ΤΕΡΝΑ μας. Να φύγετε να πάτε αλλού! Δεν χρειάζεται τέτοιες επενδύσεις ο τόπος μας. Έχει ήδη επενδύσει: Παράγει “αγωνιστές” του καφενείου ενώ ο τόπος ΒΡΩΜΑΕΙ από το σκουπιδομάνι…
Έχει 10 Ηλεκτρικά έργα ή Αιτωλοακαρνανία. Την είδαμε την ανάπτυξη. Μην είστε αφελείς
Η Τερναροπετρίτη που μάζεψε όλα τα κονδύλια από τα 74 δις της Ένωσης για να ευημερούν οι αριθμοί της κυβέρνησης να βογκάει η ανάπτυξη….και η οικονομία να πηγαίνει σβιιιγκ…. Νέα πράσινα άλογα….. Αντλιοταμίευση….
εδώ ταιριάζει το “να φύγετε να πάτε αλλού” .Και να κουνάει τον δάκτυλο στον κόσμο η τέρνα και ο δήμαρχος θέρμου.Ο οποίος ομολογεί ότι δεν μπορεί ένα δρόμο να κάνει,μια θεση εργασίας να δημιουργήσει,να διεκδικήσει φθηνή ενέργεια για τους πολίτες και τα περιμένει αυτά απο την τερνα….ήρθε η τερνα να σώσει τον τόπο.Συγχαρητήρια!
Ένα έργο πάντα αφήνει αποτύπωμα χρήματος. Οι αρνητές είναι πάντα αντιπολιτευτικοι…
Ο νομός μας έχει γεμίσει ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά πάρκα, φράγματα, αλλά φθηνό ρεύμα δεν είδα πουθενά. Θα έρθουν να πάρουν και το νερό που το χρυσό πληρώνουμε και αυτο. Βογγγαει ο κόσμος να πληρώσει το ρεύμα και νερό. Όλα αυτά τα χρόνια βγάζουμε στις εκλογές 7-8 γαϊδουρογόμαρα και ποτέ κανείς τους ανεξαρτήτως κυβέρνησης δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για τον τόπο. Όποιος βολεύτηκε, βολεύτηκε μόνο με ρουσφέτια. Να φύγετε να πάτε αλλού που σας θέλουν, γιατί δεν το κάνετε;