Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Θέρμο: Παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ο αγιασμός στα σχολεία

Θέρμο: Παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ο αγιασμός στα σχολεία

Παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού στα σχολεία του Θέρμου σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής του Λυκείου Θέρμου, Κωνσταντίνος Μαραγιάννης αναφέρει σχετικά:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Λύκειο Θέρμου, από τον Πανοσιολογιότατο π. Θεόκλητο Ράπτη και τον π. Βασίλειο Λάμπο.

Στον αγιασμό του σχολείου παρευρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, οι Αντιδήμαρχοι Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος και κ. Αθανάσιος Παπαπάνος, ο Διοικητής Α.Τ. Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Προέδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Φώτιος Αγγελόπουλος, ο Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Η παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Κώστα Γιαννόπουλου σηματοδοτεί την στήριξη των Περιφερειακών σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αφού ο κ. Γιαννόπουλος συμμετείχε για άλλη μια φορά στους αγιασμούς των τεσσάρων σχολείων του Δήμου Θέρμου: Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο και Νηπιαγωγείο.

Η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, γίνεται υπό νέες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας και καλούνται όλοι να επιδείξουν αυξημένη ευθύνη για την τήρηση των μέτρων, ώστε τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.