Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Θετική εξέλιξη για το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου

Θετική εξέλιξη για το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου

Mια θετική εξέλιξη έκανε γνωστή ο Αγρινιώτης υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας. Συγκεκριμένα, εντάθηκαν οι εργασίες στο παλαίο Νοσοκομείο Αγρινίου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με δέσμευση της χρηματοδότησης προϋπολογισμού 1.500.000€.

«Μπορείς να καταστρέψεις κάτι σε μια μέρα και να θες χρόνια να το φτιάξεις ξανά. Σήμερα ο χώρος προστατεύεται με φύλαξη, καθαρίζεται τακτικά και μετά την οριστική χρηματοδότηση μπαίνει το νερό στο αυλάκι, για την αξιοποίηση αυτής της μεγάλης δημόσιας περιουσίας», υποστήριξε.
Πρόσθεσε επίσης πως για την καταστροφή και λεηλασία είναι ήδη ο φάκελος στον Εισαγγελέα και το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) έχει κάνει ενέργειες.

Tα έργα:

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Άκης Ροδίτης

    Σαχλαμάρες! Για τίποτα δεν είναι ικανοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τον καθαρισμό του χώρου ο Δήμος τον κάνει. Άντε καμιά θεατρική παράσταση στο προαύλιο το καλοκαίρι και πολύ είναι. #SANO

  2. Ανώνυμος

    Επειδή ξέρω πάρα πολύ καλά το θέμα όντως γίνονται εργασίες στον χώρο του παλαιού νοσοκομείου.Όσο αφορά για την καθαριότητα που κάνει ο δήμος αν κάποιος δεν το ζητήσει δεν το κάνει ο δήμαρχος από μόνος του.Τόσα χρόνια γιατί δεν το καθαρίζανε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.