Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Θετικό το κλίμα των επαφών για τη “Nostos” Expo στην Πανηπειρωτική Έκθεση

Θετικό το κλίμα των επαφών για τη “Nostos” Expo στην Πανηπειρωτική Έκθεση
nostos 4: Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας, Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Κωνσταντίνα Νικολάκου, Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας, Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος

Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι επαφές του Δήμου Ναυπακτίας στο πλαίσιο της 18ης Πανηπειρωτικής Εκθέσεως που λαμβάνει χώρα στα Γιάννενα, εν όψει της 2ης Διεθνούς Εκθέσεως για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό “Nostos”.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ναυπακτίας κος. Γιάννης Σύψας πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, που δηλώνουν ήδη το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στη “Nostos” Expo που διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος ο Δήμος Ναυπακτίας από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου 2017.
Με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας σημειώνει πως «το θετικό ξεκίνημα της “Nostos” το 2016 μας έχει δώσει την κατάλληλη ώθηση για τη συνέχιση του σημαντικού αυτού εγχειρήματος του Δήμου μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους οποίους αυτές τις ημέρες ερχόμαστε σε επαφή. Ευελπιστούμε ότι χρόνο με το χρόνο η “Nostos” θα αναπτύσσεται αριθμητικά, αλλά και κυρίως ποιοτικά ολοένα και περισσότερο ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως το σημαντικότερο ραντεβού για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό. Θέτουμε τον πήχη ψηλά, αλλά θεωρούμε ως Δήμος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.