Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Θετικός απολογισμός της παράστασης της «Θεατρόpolice»

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων: Θετικός απολογισμός της παράστασης της «Θεατρόpolice»

4Η θεατρική ομάδα «Θεατρόpolice» της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου ανέβασε την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» η οποία κέρδισε της εντυπώσεις. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων σε ανακοίνωση της κάνει απολογισμό και εκφράζει ευχαριστίες. Η ανακοίνωση:

Η θεατρική ομάδα «Θεατρόpolice» της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τον κύκλο των παραστάσεων στην πόλη του Αγρινίου.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το θεατρόφιλο κοινό του Αγρινίου για το ζεστό του χειροκρότημα και για την συνεχή στήριξη στα δρώμενα της θεατρικής μας ομάδας και ευελπιστούμε ότι άμεσα θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε εκ νέου την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» κατόπιν επιθυμίας και απαίτησης του κοινού.
Επίσης ως Ένωση ευχαριστούμε για την συνεργασία τους ανωτέρω συνδιοργανωτές, καθώς και τους συναδέλφους μας ερασιτέχνες ηθοποιούς της θεατρικής ομάδας, τους τεχνικούς του θεάτρου ,την σκηνοθέτη μας ΜΑΡΟΥΣΗ Γιούλη τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου κ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ Νικόλαο, τους χορηγούς της ομάδας μας, τα Μ.Μ.Ε καθώς και όσους στήριξαν και συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της αμάδας μας.
Η Ένωση μας στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ψέμα στο Ψέμα» την 15-6-2016 απένειμε τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης στα δρώμενα της θεατρικής ομάδας Θεατρόpolice στους κάτωθι: α) τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και Δήμαρχο Αγρινίου κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γεώργιο, β) Την Αντιπρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου κ. ΣΑΛΑΚΙΔΟΥ Όλγα, γ) Την Π.Υ της ΕΛ.ΑΣ κ. ΖΟΡΜΠΑ κωνσταντούλα, δ) Τον συνάδελφο και ερασιτέχνη ηθοποιό της ομάδας μας κ. ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη.
Τέλος η Ένωση μας απένειμε τιμητική πλακέτα στην επίσημη προσκεκλημένη μας, Αντιστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ κ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Ζαχαρούλα για την διαρκεί και αταλάντευτη στήριξη της που αφορά στην ανύψωση του ηθικού των αντρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ καθώς και στην συμβολή της, στο Προσφυγικό και μεταναστευτικό θέμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας

ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος                          ΚΩΣΤΑΚΗΣ Αντώνιος

1 2 3 4 5 e90cf354-b141-41cd-93c8-8e5e5f5abe4b

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.