Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε Ιταλός τουρίστας στην Λευκάδα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε Ιταλός τουρίστας στην Λευκάδα

Εννέα Ιταλοί τουρίστες που έφτασαν μέσω Ηγουμενίτσας στην Λευκάδα την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 είχαν κλείσει μέσω γνωστής πλατφόρμας μια αυτόνομη βίλα.

Όταν έφτασαν, επειδή το κατάλυμα πληροί όλες τις προδιαγραφές για την προστασία από τον κορωνοϊό, παρέλαβαν με όλες τις προφυλάξεις το κλειδί και δεν ήρθαν έκτοτε με κανένα από τους ιδιοκτήτες ή εργαζόμενους, σε επαφή.

Σήμερα, τρεις ημέρες μετά, ειδοποιήθηκε ο ένας εκ των εννέα Ιταλών ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ενώ βρίσκεται σε κρουαζιέρα με ημερόπλοιο.

Σε επικοινωνία του lefkadapress.gr με τον ιδιοκτήτη της βίλας, ο οποίος κρατώντας εξαιρετικά υπεύθυνη στάση ενημέρωσε πλήρως, επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση τόσο του Λιμενικού όσο και της Πολιτικής προστασίας για την μεταφορά των Ιταλών στο ξενοδοχείο καραντίνας αλλά και της διαδικασίας που διέπει την εν πλω αντιμετώπιση κρούσματος.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό είχε αρνητικό τεστ μαζί του από την Ιταλία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.