Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Θηλάζουσες μητέρες φωτογραφήθηκαν στην Τριχωνίδα για ημερολόγιο με φιλανθρωπικό σκοπό

Θηλάζουσες μητέρες φωτογραφήθηκαν στην Τριχωνίδα για ημερολόγιο με φιλανθρωπικό σκοπό

epi-thilazouses-mamades1Η ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» πραγματοποίησε κοινή φωτογράφηση θηλασμού με στόχο την κάλυψη του εξωφύλλου στο Ημερολόγιο Θηλασμού – Εγκυμοσύνης του Έτους 2017. Παράλληλα τα μέλη της σβήσανε κεράκι για τον πρώτο χρόνο ύπαρξης της ανεξάρτητης και τοπικής αυτής ομάδας θηλασμού, τοκετού, μητρότητας και attachment parenting στον νομό Αιτωλοακαρνανίας!
Η φωτογράφιση έγινε στην Τριχωνίδα έγινε από την Ioanna Daouti ενώ τα έσοδά του ημερολογίου θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου .

H ανακοίνωση:

Η ομάδα “Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας” https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/  πραγματοποίησε στις 6 Αυγούστου και ώρα επτά το απόγευμα κοινή φωτογράφηση θηλασμού στο Κτήμα  Πιθάρη στην Λίμνη Τριχωνίδα με στόχο την κάλυψη του εξωφύλλου για το Ημερολόγιο Θηλασμού – Εγκυμοσύνης του Έτους 2017! Παράλληλα σβήσαμε κεράκι για τον πρώτο χρόνο ύπαρξης της ανεξάρτητης και τοπικής μας ομάδας θηλασμού, τοκετού, μητρότητας και attachment parenting στον νομό Αιτωλοακαρνανίας! Εν καιρώ θα πραγματοποιηθούν και ατομικές φωτογραφήσεις θηλαζουσών ώστε να καλυφθούν και οι μήνες του Ημερολογίου μας!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τις μητέρες – θηλάζουσες από το Αγρίνιο ,και όχι μόνο, που έδωσαν το παρόν και φωτογραφήθηκαν με τα μωρά τους σε τρυφερές στιγμές θηλασμού ενισχύοντας έτσι από την μια τον δημόσιο θηλασμό και από την άλλη την ανιδιοτελή κίνησή μας ώστε τα έσοδα των Ημερολογίων που θα πουληθούν μετά την υλοποίηση δημιουργίας τους, να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου!!

Ελπίζουμε μετά την ολοκλήρωση των Ημερολογίων μας να στηρίξετε και να ενδυναμώσετε την προσπάθειά μας, να αγοράσετε τα Ημερολόγια μας το οποία θα αναπαριστούν το απόλυτα φυσιολογικό που μπορεί να δώσει μία μητέρα στο παιδί της, το γάλα της μέσα από το στήθος της, καθώς να ενισχύσετε τον ανιδιοτελή σκοπό μας και μέσα από αυτόν να πλατύνουμε όλοι μαζί τα παιδικά χαμόγελα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στα Καλύβια του Αγρινίου.

Οι διαχειρίστριες :

Δημοπούλου Παρασκευή

Πανοπούλου Ελένη

Ακρίδα Εύη

epi-thilazouses-mamades2 1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.