Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Θλίψη στο Μεσολόγγι για το θάνατο του Τάσου Βοϊβόδα

Θλίψη στο Μεσολόγγι για το θάνατο του Τάσου Βοϊβόδα

Πολλές είναι οι φορές που κατά σύμπτωση συμβαίνει αυτό που λέμε “δεν είναι δυνατόν!!!”. Έτσι, λοιπόν χθες Τρίτη 23 Ιουνίου “έφυγαν” από τη ζωή ο Νίκος Αλέφαντος, ο συμπατριώτης μας γιατρός Βασίλης Αντωνόπουλος και στο Μεσολόγγι ο αγαπητός Τάσος Βοϊβόδας που για δεκαετίες το κουρείο του στην οδό Λόρδου Βύρωνος αποτελούσε “κέντρο” της καθημερινότητας στης πόλης με τα αστείρευτα καλαμπούρια.

Τώρα που βρίσκεται η “σύμπτωση” και οι τρεις που έφυγαν χθες από τη ζωή είχαν έντονη πολιτική δράση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και κυριολεκτικά λάτρευαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και η 23η Ιουνίου είναι ημέρα πένθους για το ΠΑΣΟΚ καθώς ήταν ξημέρωμα της Κυριακής 23 Ιουνίου του 1996 που ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε την τελευταία του πνοή…

Η κηδεία του 78χρονου Τάσου Βοϊβόδα θα γίνει σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεσολογγίου.

 

*Στην κύρια φωτογραφία, λήψη από το κουρείο του Τάσου Βοϊβόδα που βρισκόταν στην αρχή της Λ. Βύρωνος στο Μεσολόγγι. Στην πολυθρόνα κάθεται ο αείμνηστος επίσης κουρέας Νάσος Ζαχαράτος και στο βάθος ο μικρός τότε Βασίλης Κουντούρης (πηγή φωτό εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ)

Πηγή: messolonghinews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.