Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Θλίψη στη Βόνιτσα: «έφυγε» η Βούλα Δρίβα

Θλίψη στη Βόνιτσα: «έφυγε» η Βούλα Δρίβα

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα όπου νοσηλεύονταν η Βούλα Δρίβα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 16 Μαρτίου  στις 14:00 στον Μητροπολιτικό Ναό   Άγιου Σπυρίδωνος στη Βόνιτσα, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Βούλα Δρίβα είναι απόγονος της ιστορικής οικογένειας των Κατσικογιανναιων. Είναι κόρη του αξιωματικού του Ελληνικού στρατού Σπ. Κατσικογιαννη ο οποίος υπηρέτησε αρκετά χρόνια στην Πρέβεζα και πέρασε τα νεανικά της χρόνια εκεί.

Σε νεαρά ηλικία εγκαταστάθηκε στη Βόνιτσα και εργάστηκε ως δημοτικός υπάλληλος στην τότε κοινότητα Βόνιτσας και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Ντίνο Δριβα γνωστό στέλεχος της αυτοδιοίκησης, προέδρου και δημάρχου. Στάθηκε δίπλα στον σύζυγο της και ως συνεργάτης, σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της αυτοδιοίκησης της Βόνιτσας ενώ διατέλεσε και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί θητείας Νίκoυ Αρνή.

Υπηρξε δραστήριο και δυναμικό στέλεχος , προσωπικότητα ξεχωριστή της τοπικής κοινωνίας για την εποχή της, και ταύτισε την πορεία της με την παραδοσιακή δημοκρατική παράταξη ενώ είχε την αποδοχή όλων των πολιτικών ρευμάτων.

Είμαι γαμβρός της οικογένειας Δριβα από τον σύζυγο της και με τιμούσε με την φιλία της και με την εκτίμηση της , είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους συγγενείς της και το χώμα Βούλα που θα σε σκεπάσει ας είναι ελαφρύ σαν της ελιάς τα φύλλα και της δροσιάς το στάλαγμα.

Νώντας Νικάκης 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.