Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Θλίψη στο Αγρίνιο για τον θάνατο του Μιχάλη Φρίντζου

«Έφυγε» στα 55 του χρόνια ο Μιχάλης Φρίντζος. Η ψυχή της «Ανδρομέδας» όπως τον αποκαλούσαν οι νεότεροι και των «Άγριων Πουλιών» για τους λίγο πιο παλιούς, έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και σήμερα έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους Αγρινιώτες που τον γνώρισαν.
Ο Μιχάλης Φρίντζος ήταν γνωστός για την αγάπη του στη μουσική αλλά και ιδιαίτερα κοινωνικός, πράγμα που τον έκανε αγαπητό στον κόσμο που επισκέπτονταν συχνά τα μαγαζιά με ζωντανή μουσική που διατηρούσε.
Ο Μιχάλης οργανώθηκε στην Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) το 1979,   τις δύο τελευταίες δεκαετίες συμμετείχε ενεργά στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο».
Το προφίλ του Μιχάλη Φρίντζου στο facebook, από την ώρα που έγινε γνωστός ο θάνατός του, έχει γεμίσει μηνύματα γνωστών και φίλων που εύχονται  “καλό ταξίδι” και δύναμη στους δικούς του…
H κηδεία θα γίνει αύριο, Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου. H σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11.00.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.