Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Θλίψη στο Θέρμο για την απώλεια του Τάκη Παπαδόπουλου- Δήμαρχος: Έφυγε ένας ευπατρίδης

Θλίψη στο Θέρμο για την απώλεια του Τάκη Παπαδόπουλου- Δήμαρχος: Έφυγε ένας ευπατρίδης

penthosΘλίψη προκάλεσε στο Θέρμο η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Παπαδόπουλου, προσώπου με μεγάλη προσφορά. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 18:00 στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων Αττικής. Για την απώλεια ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

ΤΑΚΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ…

Ενας σημαντικός και υπέροχος άνθρωπος του Θέρμου , έφυγε πλήρης ημερών, από τη ζωή. Μεγάλη η προσφορά του στο Θέρμο και στους Θερμίους.
Ήταν ο πρώτος, ως Πρόεδρος του Συλλόγου των Θερμίων « Θέρμιος Απόλλων», μαζί με το Γιάννη Καρύτσα, που έδωσαν τα αρχικά χρήματα για την αγορά του οικοπέδου, προκειμένου να ανεγερθεί το Νέο Μουσείο Θέρμου ,μη δεχόμενος τις προτροπές να αγοράσει γραφείο ο σύλλογος Θερμίων στην Αθήνα, βλέποντας πολύ νωρίς την ανάγκη της πόλης μας να αποκτήσει σύγχρονο ΜΟΥΣΕΙΟ .
Ηταν αυτός που ακόμη και όταν τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του ,με καλούσε τηλεφωνικά να με ενθαρρύνει για τα θέματα του δήμου μας και καθιέρωσε τα βραβεία ” Βασιλείου και Ειρήνης Παπαδοπούλου” για να βοηθήσει θερμίους μαθητές.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένειά του, την καλοσύνη του και την μεγάλη του προσφορά στο Θέρμο ,στον Σύλλογο Θερμίων Αθήνας,στον Πολιτισμό.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.