Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Θλιβερό σκηνικό

ImageHandlerΘλιβερό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού Μοσχολιού (πρώην αντιδήμαρχο) Θύμιο Ράπτη καταγράφηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου. Θλιβερό εξάλλου το γεγονός ότι δεν υπήρξε καταδίκη του πρωτίστως από την παράταξη του με τον επικεφαλής της Π.Μοσχολιό να παίρνει απλώς χλιαρές αποστάσεις.
Πλατειάζοντας πέραν του προκαθορισμένου χρόνου, μιλώντας για το θέμα των ονοματοθεσιών δρόμων, ο κ.Ράπτης εξανέστη από τις συνεχείς εκκλήσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου να ολοκληρώσει , εκστόμισε ένα «είστε βλαξ» και αποχώρησε. «Ντροπή σου» απάντησε ο κ.Φωτάκης που εν συνεχεία κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει. Βλέποντας πως σχετική πρόθεση μάλλον… δεν υπήρχε από τους αντιπολιτευόμενους απέσυρε την πρόταση του. Περιορίστηκε εν συνεχεία να σχολιάσει πως ο κ.Ράπτης «περνά την κλιμακτήριο της εποχής του”.
Ο πρώην δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός από την πλευρά του υπήρξε αιχμηρός υποστηρίζοντας πως την ευθύνη για τις εντάσεις στα δημοτικά συμβούλια έχει το προεδρείο και ο δήμαρχος ως «πρώτος διδάξας» . Σωστή ωστόσο η επισήμανση του αντιδημάρχου Σπύρου Αδάμη πως «το πιο εύκολο πράγμα είναι να ξεφεύγει κάποιος από τις “κόκκινες γραμμές” και εκτρέπεται σε ακραίο διάλογο».

Δείτε το επεισόδιο μετά το 3:05:00 του βίντεο 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.