Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στην Βόνιτσα – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Θρίλερ με τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στην Βόνιτσα – Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, σε συνεργασία με την ΛΕΚ Πρέβεζας, στην περιοχή όπου χθές βρέθηκαν ανθρώπινα οστά.

Σύμφωνα με το PREVEZANEWS τα οστά που βρέθηκαν, εντοπίστηκαν από κάτοικο ψαρά της περιοχής, χθες απόγευμα μετά τις 17:00, σε μικρή ακτή στην περιοχή Παναγιά. Πρόκειται για μέρη ανθρώπινου σκελετού, σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ, σύμφωνα με το Λιμεναρχείο το κρανίο εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα μέτρων από τον αιγιαλό.

Σήμερα από το πρωί οι έρευνες στην θάλασσα συνεχίστηκαν από το Λιμενικό με την συνδρομή δυτών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας. Εντοπίστηκαν και άλλα μικρότερα οστά, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να αξιολογηθούν εάν είναι ανθρώπινα.

Πριν από λίγη ώρα, τα ευρήματα που περισυνελέγησαν παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την κατάσταση των ευρημάτων φαίνεται πως ο θάνατος έχει επέλθει πολύ καιρό πριν.

Πάντως άνθρωποι της θάλασσας μιλώντας στο PREVEZANEWS εξέφρασαν την εκτίμησή τους πως είναι δυνατόν σορός που βρίσκεται στο νερό, μέσα σε λίγες μέρες να αλλοιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ωστόσο ακριβείς αποτελέσματα για τον χρόνο θανάτου καθώς και το φύλο, θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης. Να σημειωθεί πως στις 24 Μαΐου είχαν εντοπιστεί στην περιοχή της Βόνιτσας ρούχα σε παραλία που άνηκαν σε γυναίκα 63 ετών, η οποία παραμένει αγνοοούμενη έως και σήμερα, χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί ο χρόνος που εξαφανίστηκε.

Τα ρούχα είχαν εντοπιστεί σε ακτή αρκετά μακριά από αυτή που εντοπίστηκε ο ανθρώπινος σκελετός. Οι επί τρεις μέρες έρευνες των αρχών τόσο στην θάλασσα όσο και στη στεριά, δεν είχαν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή, πριν από λίγα χρόνια, είχε εξαφανιστεί ένας άντρας.

Από την εικόνα που παρουσιάζει πάντως η συγκεκριμένη ακτή, φαίνεται πως οδηγούνται από τα ρεύματα της θάλασσας πολλά αντικείμενα. Μεταξύ αυτών, πέρα από ξύλα και άλλα, εντοπίστηκαν και οστά από ζώα αλλά και υπολείμματα θαλάσσιας χελώνας.

Πηγή: prevezanews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.