Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Θρήνος για τον Θοδωρή Βάρσο- Η εξήγηση για τη βλάβη του ασθενοφόρου

baers

 

Θρήνος και ερωτήματα για τον νεαρό Θοδωρή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του. Για κακή του τύχη το ασθενοφόρο έπαθε βλάβη την ώρα της διακομιδής του.

Έτσι λένε ότι αισθανόταν ο Θοδωρής όταν καβαλούσε τη μηχανή του. “Κουρσάρος” της ασφάλτου. Στα 25 του, όμως, έσπασε τα φρένα και από χθες, ταξιδεύει για ταξίδια άλλα...

«Το παιδί σκοτώθηκε άδικα από την ταχύτητα, από απροσεξία…» λέει κάτοικος της Παντάνασσας Αιτωλοακαρνανίας.

Την Τετάρτη το μεσημέρι η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι γι’ αυτό τον νεαρό από το χωριό Ταξιάρχης Αιτωλοακαρνανίας. Από άγνωστη έως τώρα αιτία ο Θοδωρής έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, αρχικά συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια εκτινάχτηκε και “προσγειώθηκε” σε κάδο υλικών.

21Μπροστά από αυτό τον κάδο, στην περιοχή Παντάνασσας Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Στο σημείο άφησαν λουλούδια και κεριά στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου.

Και σαν να μην έφτανε που ο Θοδωρής ψυχορραγούσε, το ασθενοφόρο που έσπευσε αρχικά ακινητοποιήθηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου.«Το ασθενοφόρο έμεινε στην Παραβόλα και πήγε άλλο» εξηγεί κάτοικος. «Εκεί έκανε πάνω από μισή ώρα να έρθει δεύτερο ασθενοφόρο» προσθέτει.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, το συγκεκριμένο ασθενοφόρο που παρέλαβε τον Θοδωρή ήταν ολοκαίνουργο, παρόλα αυτά παρουσίασε βλάβη στα ηλεκτρονικά του συστήματα.«Έχει σύστημα ασφαλείας, που σταματάει να λειτουργεί όταν τουμπάρει. Φαίνεται από τους κραδασμούς βγήκε OFF, μηχανική βλάβη, έδωσε λανθασμένη επιλογή» εξηγεί ο Πρόεδρος Επιτροπής Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Καραγεώργος.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον Θοθωρή, αυτόν τον νεαρό, που πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή το μεγάλο του πάθος για τις μοτοσικλέτες. Τραγική ειρωνεία η φωτογραφία του Θοδωρή που είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο facebook πέρυσι το καλοκαίρι, για τους «αδελφούς στον παράδεισο» όπως έγραφε, με μία μηχανή μεγάλου κυβισμού ανάμεσα σε τάφους.

Δείτε το βίντεο στο 3.40′

πηγή: www.star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.