Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Θυροκολλημένη η εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο 3ο Λύκειο

Θυροκολλημένη η εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο 3ο Λύκειο

IMG_20170311_145737

Στο 3ο Λύκειο Αγρινίου έχουν…θυροκολλήσει την εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική και αλληλέγγυα(!) οικονομία, προφανώς όχι αυτή των μνημονίων, κάποια άλλη με κοινωνικό… πρόσημο.

Με πάσα ειλικρίνεια και σεβασμό στα ηθικά πλεονεκτήματα ενός εκάστου, λοιπόν, ρωτάμε: προβλέπεται κάτι τέτοιο; Μπορεί στην είσοδο ενός σχολείου να δικαιούται να κολλήσει ένα κόμμα ή μια νεολαία υλικό; Η απάντηση (πρέπει να)είναι όχι αλλά ας το συζητήσουμε με αστική ευγένεια, διότι στην παράνοια που ζούμε μπορεί και να υπάρχει κανένας νόμος που να λέει ότι επιτρέπεται το κομματικό βάψιμο σχολείων για να μαθαίνουν τα παιδιά Δημοκρατία! Μέρος της συζήτησης είναι, βέβαια, και αν προβλέπεται ένα σχολικό κτήριο να είναι έτσι ξέφραγο και να κάνει ο καθένας ότι θέλει, ειδικά τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα.

Να σημειωθεί ότι η αφίσα έχει κολληθεί και στα εξωτερικά κάγκελα, πράγμα που επίσης δεν προβλέπεται. Είναι αφισορύπανση και τιμωρείται από το νόμο, πολύ περισσότερο σε ένα σχολείο, έτσι δεν είναι; Τα σχολεία πρέπει να είναι μακριά από την κηδεμονία των κομμάτων. Ορίστε, είπαμε κι εμείς ένα τσιτάτο.

ο (υ)περαστικός

IMG_20170311_145807

IMG_20170311_145726

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. L'OREAL

    Ναι ρε η αφίσα μας πειράζει! Όπως θα πείραζε και σας αν ήταν η αφίσα της ΝΔ. Αλλά που θα παει;;; Κάποτε θα τελειώσει αυτή η αριστερή πλάκα…

  2. Κοινή λογική

    Η Αριστερά είναι ένα πουκάμισο αδειανό και κάποιοι ακόμη δεν το έχουν πάρει χαμπάρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.