Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Συγκινεί ο πατέρας της 19χρονης που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο Αγρίνιο

Συγκινεί ο πατέρας της 19χρονης που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο Αγρίνιο

Ο πατέρας της 19χρονης που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα  στο Αγρίνιο στα επεισόδια της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσαμίλησε στο Star και στον Παναγιώτη Μπούσιο λίγη ώρα μετά την επιστροφή της κόρης του στο σπίτι. Η οικογένειά της ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου.

Μετά από περίπου 15 μέρες, η Μαρία Γεωργία βγήκε από το δωμάτιο του νοσοκομείου Ιωαννίνων προσπαθώντας να αφήσει πίσω της την περιπέτεια που από την μια στιγμή στην άλλη, σαν φωτοβολίδα, κόντεψε να της κοστίσει τη ζωή.

Την επόμενη εβδομάδα θα την δουν και πάλι οι γιατροί του νοσοκομείου Ιωαννίνων. Όμως έχει ακόμα πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Εκτός από ζημιά στα δόντια της, δεν αποκλείεται να χρειαστεί και πλαστικός χειρουργός. Ο πατέρας της περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

 «Δάκρυσα και λίγο και λέει πρώτη φορά μπαμπά σε βλέπω να δακρύζεις. Σίγουρα χαιρόμαστε, και αυτή χαίρεται που θα πάει στο δωμάτιο της να αναρρώσει», λέει ο πατέρας.

Η 19χρονη τραυματίστηκε την ημέρα που γινόταν η πορεία στην μνήμη του Παύλου Φύσσα, πιθανότατα από αυτή την φωτοβολίδα που φαίνεται στην κάμερα κλειστού κυκλώματος .

«Καταλήξανε σε φωτοβολίδα ευθείας βολής. Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου. Ευθύνες δεν μπορώ να ρίξω ούτε σε ένα άτομο, δεν ξέρουμε ποιος ήταν, αυτό είναι δουλειά της αστυνομίας», διαμηνύει ο πατέρας της 19χρονης.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ενώ η οικογένεια, μέσω του Star, θέλει να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Ιωαννίνων που τόσο στήριξαν την Μαρία Γεωργία.

star.gr 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.