Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Τι δηλώνει ο δήμαρχος Αγρίνιου για τις ασφαλτοστρώσεις στους κεντρικούς δρόμους

asfaltos-agrinio-dimotseliou (4)Ολοκληρώθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις στην οδό Δήμου Τσέλιου με ασφαλτόστρωση και παράλληλη κατασκευή νέων φρεατίων στα τμήματα που παρουσιάζουν δυσχέρειες στην απορροή των ομβρίων υδάτων.
Το έργο εντάσσεται στην μελέτη «ασφαλτοστρώσεις -συντηρήσεις οδών δημοτικής ενότητας Αγρινίου», προϋπολογισμού 400.000 Ευρώ (με Φ.Π.Α.) .
Οι παρεμβάσεις αφορούν ακόμη τμήματα των οδών Γοργοποτάμου, Β. Παναγοπούλου, Ι. Σταίκου, Καψάλη, Παπαποστόλου, Φιλελλήνων, Θυσίας, Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντινουπόλεως.
Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση των φθορών σε τμήματα που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και εγκυμονούν κινδύνους για την κυκλοφορία των πεζών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε σχετικά με την πορεία των έργων: «Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα των δημοτών μας. Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα καταφέρνουμε να ξεκινήσουμε εργασίες στους κεντρικούς δρόμους και να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να αποδοθούν στους πολίτες δρόμοι ασφαλείς για την μετακίνησή τους. Η προσπάθεια, να γίνει το Αγρίνιο μια βιώσιμη πόλη με επαρκείς υποδομές και υπηρεσίες είναι συνεχής. Και αυτή παραμένει η μεγαλύτερη φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής».

asfaltos-agrinio-dimotseliou (1) asfaltos-agrinio-dimotseliou (2) asfaltos-agrinio-dimotseliou (3) asfaltos-agrinio-dimotseliou (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Πάντως δεν τον έχουν κάνει αλφάδι το δρόμο. Έχει πάλι ανωμαλίες σε ορισμένα σημεία.

 2. Ανωνιμος

  Tην οδο χ. Τρικουπη απο το υψος του κινηματογταφου Ανεσις μεχρι το υψος του Ι. Ν Αγιου Γεωργιου τον εχουν δει πως εχει καταντισει καθως και την οδο βαρνακιωτη απο την αρχη της, απο τα τρια φαναρια εως την οδο καλλεργη που καταλιγει και ειναι κουμποτριπες τα δε πεζοδρομια μην πω!!!

 3. Ανώνυμος

  Για τις κακοτεχνίες ποιός ειναι υπευθυνος ????? Αυτός που τις κάνει ή αυτος που παραλαμβάνει το έργο ??? Εκτός κ αν είναι μεσα στην μελετη τα σαμαράκια για να περιορίζεται η ταχύτητα .,.

 4. ΒΑΣΊΛΗΣ

  Τουλαχιστον θα φυγουμε απο το διαγωνισμο ” Η πολη με τις περισσοτερες λακούβες” . Ολα τα αλλα , πως που ποτε γιατι,λεπτομέρεις για τους πολίτες.

 5. Ανώνυμος

  Συγχαρητήρια για όλα. Μην ακούτε αυτούς που πάντα παραπονιούνται. Γιατί δεν παραπονιούνταν και τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά τους πονάει. Μην αμησυχουν θα υπάρξει και άλλη τευραετοα που θα συνεχίσεις τα έργα σου. Είμαστε περήφανοι που είσαι ο δήμαρχος της πόλη μας

 6. Ανώνυμος

  Μπραβο το Αγρίνιο σιγά σιγά αλλάζει.!!!!!!

 7. Ανώνυμος

  Τις λακκούβες τις είδε ο δήμαρχος στους δρόμους που ασφαλτοστρώσαν; Η Γοργοποτάμου πάντως έχει αρκετές. Ποιος παραλαμβάνει το έργο;

 8. Αλεξ

  Οι δρόμοι είναι αντάρα. Και πάλι πολλές κακοτεχνιες σαμαρακια και λακούβες Ας ρίξουν και σε καμία γειτονιά Γιώργο άσε το εφέ μέσα στο Αγρίνιο με την πίσσα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.