Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Τη δημόσια συγνώμη του ΑΟ Ρηγανά ζητά ο Μακρυνειακός που καταγγέλει προπηλακισμούς

makrineiakosΘετικές στιγμές κατεγράφησαν στον αγώνα της Β’ ΕΠΣΑ μεταξύ του ΑΟ Ρηγανά και Μακρυνειακού. Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Μακρυνείας ακολούθησαν και αρνητικές στιγμές.
Το θετικό: Στην ανακοίνωση του ο Μακρυνειακός ευχαριστεί τον πρόεδρο Ν. Αμπλιανίτη και τον προπονητή κ.Μουχάνη καθώς και το Δ.Σ. του ΑΟ Ρηγανά για την βράβευση του προέδρου (του Μακρυνειακού) Αντώνη Μπουρδούνη για το ήθος και για τη συνεισφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Το αρνητικό: Σύμφωνα ωστόσο με τον Μακρυνειακό η ομάδα του υπέστη προπηλακισμούς από φιλάθλους και ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Ζητά μάλιστα δημόσια συγνώμη.

Η ανακοίνωση του Μακρυνειακού αυτούσια:

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΡΗΓΑΝΑΣ ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.