Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τι έγινε κείνο το λεωφορείο για την παράσταση στην αρχαία Στράτο;

Τι έγινε κείνο το λεωφορείο για την παράσταση στην αρχαία Στράτο;

ktel

Μιλάμε κάπως σχηματικά για εκείνο που θα πήγαινε κόσμο σήμερα στο αρχαίο Θέατρο Στράτου, στην πραγματικότητα αναρωτιόμαστε τι να έγιναν εκείνα τα αστικά που θα έκαναν όσα περισσότερα δρομολόγια ήταν δυνατό ώστε να εξυπηρετήσουν το κοινό.

Διότι κάτι δεν πήγε καλά στη συνεννόηση με το αστικό ΚΤΕΛ που θα μετέφερε τους θεατές από το Αγρίνιο για την παράσταση «Εκάβη, μια πρόσφυγας» και δεν… σκίσαμε από συνέπεια.

Τα δρομολόγια ξεκίνησαν πολύ αργότερα από τις 7  που είχε ειδοποιηθεί ο κόσμος ή μάλλον, ακριβέστερα, ένα δρομολόγιο ξεκίνησε κατά τις 8 η ώρα και με τα περιθώρια να στενεύουν απελπιστικά για δεύτερο. Ως αποτέλεσμα είχαμε κόσμο να περιμένει αρκετή ώρα στο σημείο που είχε ανακοινωθεί, πλησίον της Μητρόπολης Αγρινίου, είχαμε εκνευρισμό, κάμποσες διαμαρτυρίες, Όπως μαθαίνουμε, δε, είχαμε και δυσφορία από τον δήμο Αγρινίου για την όλη εξέλιξη.

Όπως και να έχει, οι υπεύθυνοι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί κατά τα αυριανά δρομολόγια, μην περιμένει πάλι άδικα ο κόσμος και βλέπει το λεωφορείο για την παράσταση να μην έρχεται και τα άλλα λεωφορεία να περνούν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΑΝΤΙΓΟΝΗ

  Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΗΤΑΝ!
  19:30 ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΠΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΦΥΓΕ
  20:00 ΜΕΧΡΙ ΣΤΡΑΤΟ
  ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ…ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!
  ΤΩΡΑ Η ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ…

 2. ΜΗΤΣΟΣ

  Ναι η ανακοίνωση του Δήμου ήταν αυτή όντως για συνεχή ροή, αλλά άλλες ήταν οι συμφωνίες του Δήμου με το ΚΤΕΛ! προσωπικά φταίει ο Δήμος γιατί εν αγνοία του Κτελ έχει ξανασυμβεί αυτό! όταν ήρθε ο Δήμαρχος για συμφωνία είπε να βάλουμε 7:30 κ 8:00! και έτσι έγινε! από εκεί και πέρα αν στον κόσμο διαδίδονται άλλα…

  αυτά ως μέτοχος στο ΚΤΕΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.