Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

«Τι ειδικότητες θα φέρουν οι προσλήψεις στον τομέα Υγείας;»

«Τι ειδικότητες θα φέρουν οι προσλήψεις στον τομέα Υγείας;»
Οι πολίτες, βλέποντας τις μεγάλες ανάγκες που έχουν υπάρξει στον τομέα της Υγείας σε όλη τη χώρα και στην περιοχή μας, αναρωτιούνται πλέον για πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ενδυνάμωση των δομών.

Αναγνώστης της στήλης, για παράδειγμα, διερωτάται αν στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή η πρόσληψη των εργαζομένων που αντιστοιχούν από τους 500 που θα προσληφθούν πανελλαδικά, θα φέρει τις απαιτούμενες ειδικότητες. Να, πως περιγράφει τον προβληματισμό του:
«Αφορμή πήρα να γράψω 100 λέξεις γι αυτό το θέμα, που κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αναδείξετε ως δημοσιογράφοι αλλά πάνω από όλα πολίτες, η προκήρυξη για το λοιπό επικουρικό προσωπικό στην Υγεία. Εκεί υπάρχουν 500 θέσεις με 24μήνες κλειστή σύμβαση περιέχοντας όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.(ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ.) που θα πάνε σε νοσοκομεία κέντρα υγείας ΟΚΑΝΑ, ΕΟΠΠΥ και καλά κάνουν!

Η αμφιβολία μου είναι ως προς τη πόλη μου το Αγρίνιο για παράδειγμα, πόσο θα ωφεληθούν οι δομές Υγείας. Έχω περιέργεια να δω στο Αγρίνιο π.χ στο Κέντρο Υγείας τι θα ζητήσουν Βιολόγο ή Διοικητικό, ή μήπως ΠΕ Αρχιτεκτόνων! Διότι, το είδαμε κι αυτό στην ίδια την προκήρυξη έχει ΠΕ Αρχιτεκτόνων! Η πρώτη ειδικότητα στην προκήρυξη είναι ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ-ΒΙΟΧΗΜΙΚΩΝ και, καλώς προβλέπουν κάτι τέτοιο. Όμως, εδώ τι θα δούμε στο Αγρίνιο είναι το θέμα. Τι θα δούμε, Βιολόγο ή θα δούμε κάποια άσχετη ειδικότητα;»

Εύλογη η απορία, νομίζουμε…

Ο «υπεραστικός»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.