Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Τι εκτιμούν βαθιά οι ξένοι του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο; Ότι δεν έχουν νιώσει ρατσισμό!

Τι εκτιμούν βαθιά οι ξένοι του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο; Ότι δεν έχουν νιώσει ρατσισμό!

Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας εδώ στο γραφικό Αγρίνιο; Στο να “αυτομαστίγωμα” είμαστε πρώτοι, όμως έχουμε και τα καλά μας.

Η ομάδα του Παναιτωλικού, τόσα χρόνια στα μεγάλα σαλόνια, έχει φέρει παίκτες και παίκτες με πολλούς από αυτούς όχι από την Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο αλλά από την Αφρική, την Λατινική Αμερική κλπ.

Ε, λοιπόν έχουν να το λένε οι ποδοσφαιριστές (ειδικά άλλου χρώματος/φυλής) που ζουν εδώ, πως ένα πράγμα αξιολογούν πρώτο και καλύτερο: ότι δεν έχουν βιώσει ποτέ ρατσισμό, δεν ένιωσαν να απειλούνται ποτέ, είναι ασφαλείς οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Και μην νομίζει κανείς ότι όλα αυτά είναι αυτονόητα. Έχουν παραστάσεις πολλοί από άλλες χώρες, ειδικά ανατολικοευρωπαϊκές ή κι από άλλες ηπείρους και τους κάνει μεγάλη εντύπωση ότι στο Αγρίνιο κανείς δεν έχει ούτε καν υπαινιχθεί τίποτε. Ακόμη και με άλλες πόλεις είμαστε καλύτερα, λένε, σε αυτό το θέμα.

Πού το ξέρουμε; Το συζητούν μεταξύ τους και με ντόπιους ενώ πάντα θεωρείται στα πολύ υπέρ για την διαμονή τους εδώ. Μπορεί να μην είναι η πιο ωραία πόλη το Αγρίνιο αλλά τουλάχιστον δεν έχει διακρίσεις…

ο περ(ι)αστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νικόλαος

    ΩΡΕ άμα τα δίνουν όλα για την ομάδα, στα ωπα ωπα τους έχουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.