Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Τι φταίει για τα προβλήματα στην υδροδότηση της Αβόρανης

Τι φταίει για τα προβλήματα στην υδροδότηση της Αβόρανης

Προβλήματα παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες στην υδροδότηση της Αβόρανης, γεγονός που έχει εγείρει εύλογες διαμαρτυρίες από μεριάς των κατοίκων της περιοχής.

Παράπονα τα οποία και μετέφεραν στο agrinionews.gr. επισημαίνοντας ότι το εν λόγω ζήτημα εδώ και περίπου πέντε με έξι ημέρες τους ταλαιπωρεί. Σε σχετική επικοινωνία με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΔΕΥΑ Αγρινίου, Χριστόφορο Κωστάκη, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι η Αβόρανη αντιμετωπίζει δυσλειτουργίες στην ύδρευσή της.

«Δεν πρόκειται για κάποιο ιδιαίτερο ζήτημα. Παρουσιάζονται προβλήματα οι οποίες οφείλονται στην αστάθεια που παρουσιάζει δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή, από την οποία και εσχάτως έχουν παρατηρηθεί ζητήματα σε αρκετά τμήματα του Αγρινίου. Το αντλιοστάσιο της Αβόρανης λόγω των διακοπών ρεύματος επηρεάζεται. Συγκεκριμένα, τα όργανα διάταξης-ασφάλειάς του αντιλαμβανόμενα τα θέματα στην ηλεκτροδότηση λειτουργούν ώστε να εξασφαλίσουν ότι αυτά δεν δημιουργήσουν πρόβλημα στο αντλιοστάσιο.

Ως εκ τούτου, η υδροδότηση σταματά και πρέπει να μεταβεί τεχνικός και να προχωρήσει στις απαραίτητες ρυθμίσεις, διαδικασία που δυστυχώς πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που παρουσιάζεται αστάθεια στην ηλεκτροδότηση, με τις δεξαμενές ωστόσο να αδειάζουν και να απαιτείται λίγος χρόνος μέχρι να επιστρέψουν σε κανονικότητα λειτουργίας. Το φαινόμενο είναι σύνηθες αυτή την εποχή, έτυχε εν προκειμένω να συμπίπτει με τις ημέρες της Λαμπρής και να ταλαιπωρεί τη συγκεκριμένη περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.