Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Τι γύρευε ο Σάκης Ρουβάς σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία;

Τι γύρευε ο Σάκης Ρουβάς σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία;

Εθεάθη στις εγκαταστάσεις της ΑΜΦΙΓΑΛ στην Αμφιλοχία και στο Ξηρόμερο ενώ διακινούνται φήμες πως ενδιαφέρεται να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα στην Αιτωλοακαρνανία.
D5CAC6F5E4DB56866F16BC217C807B14Ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς επενδύει στον πρωτογενή τομέα είναι γνωστό… Eχει άλλωστε προχωρήσει στην ίδρυση Εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.
Φημολογείται μάλιστα πώς ήδη συμμετέχει σε εταιρεία παραγωγή ενέργειας από βιομάζα που εδρεύει στο Ξηρόμερο όπου βρέθηκε σήμερα συνοδευόμενος μάλιστα από την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη.
Πέραν ωστόσο από τις φήμες, το ενδιαφέρον του για επενδύσεις στην Αιτωλοακαρνανία είναι υπαρκτό και κατά καιρούς έχει κάνει επισκέψεις και επαφές με τοπικούς παράγοντες που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα.
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν μπορεί να εξηγηθεί σήμερα η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στο Εργοστάσιο Επεξεργασίας Γάλακτος της ΑΜΦΙΓΑΛ στην Αμφιλοχία. Τι συζήτησε εκεί με τους ανθρώπους της ΑΜΦΙΓΑΛ και της Ένωσης Αγρινίου δεν είναι γνωστό σε εμάς… Ίσως το επόμενο διάστημα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις…

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτα Ζυγούλη σε ταβέρνα στην Κομποτή-katounanews.blogspot.gr
Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτα Ζυγούλη σε ταβέρνα στην Κομποτή-katounanews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Λαυρέντης

    Καλό παιδί και αντί-κατσαπλιάς. Αντί-ΣΥΡΙΖΑς δηλαδή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.