Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Τι είπε ο Καραπάνος στον Κακλαμάνη

Τι είπε ο Καραπάνος στον Κακλαμάνη

591164f4-f915-4a65-958e-e2509e84aecf Με τον βουλευτή Α’ Αθήνας και Δ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου, ο Νίκος Καραπάνος καλωσόρισε τον κ. Κακλαμάνη στο Μεσολόγγι προσφέροντας αναμνηστικό λεύκωμα, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως είπε ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, οι περιορισμένοι κρατικοί πόροι, δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα οικονομικής «ασφυξίας» στους δήμους.
Μέσα σε ένα οικονομικά δυσμενέστατο κλίμα, τα περιθώρια είναι ελάχιστα επεσήμανε ο Νίκος Καραπάνος, ωστόσο ειδικά ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που προκύπτουν μέσα από τη διαχείρισης προγραμμάτων όπως το ΕΣΠΑ. Ο Δήμος τόνισε, προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς στην σύνταξη των αναπτυξιακών του σχεδίων, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αποτελούν τον τρόπο και το μέσο αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων για τα οποία επιβάλλονται άμεσες λύσεις.

fc5f8ac7-52fe-442c-af72-9786336236f3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.