Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

ΑΟ Αγρινίου: συστράτευση και ανοδική πορεία οι στόχοι (βίντεο)

ΑΟ Αγρινίου: συστράτευση και ανοδική πορεία οι στόχοι (βίντεο)

Τι ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Αγρινίου
Διεξήχθη, χθες Δευτέρα 1η Μαΐου , η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του ΑΟ Αγρινίου με θέματα τον οικονομικό , αγωνιστικό και διοικητικό απολογισμός της τριετίας και τη διεξαγωγή εκλογών.
Στα πλαίσια της εκφράστηκε η ικανοποίηση για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, που τερματίζει στην υψηλότερη θέση εθνικής κατηγορίας για αγρινιώτικο σύλλογο. Από τον πρόεδρο Περικλή Γερμανό ως πρωτεργάτες της επιτυχίας χαρακτηρίστηκαν ο προπονητής Χρήστος Μυριούνης -που ανανέωσε τη συνεργασία για έναν ακόμη χρόνο- και οι παίκτες. Η ανοδική πορεία περιγράφηκε ως στόχος και για την επόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με τον κ.Γερμανό, το μπάτζετ της τριετίας ανήλθε σε 220.000-230.000 ευρώ με το «άνοιγμα» της φετινής σεζόν να είναι γύρω στα 5000 ευρώ.Επισημάνθηκε  από τον κ.Γερμανό πως η αγρινιώτικη κοινωνία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενισχύοντας την ομάδα ωστόσο δεν έλειψε η αιχμή πως «δυο-τρία άτομα αθέτησαν την υπόσχεση τους για οικονομική ενίσχυση».
Ουσιαστικά ο πρόεδρος του συλλόγου περιέγραψε μια κατάσταση σύμφωνα με την οποία ελάχιστα είναι τα πρόσωπα που επωμίζονται το οικονομικό βάρος και δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης σε όποιον επιθυμεί να συμβάλλει στην ενίσχυση και το “μεγάλωμα” του συλλόγου. Για το λόγο αυτό θα γίνουν εκλογές για τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου.
Ευχαριστίες στον κόσμο εξέφρασε και ο αντιπρόεδρος Ντίνος Τσιαμάκης που επίσης απέδωσε τα εύσημα στον Χρήστο Μυριούνη χαρακτηρίζοντας “διαμάντι”. Εξέφρασε και αυτός πικρία για όσους υποσχέθηκαν αλλά δεν βοήθησαν ενώ διατύπωσε την επιθυμία η ομάδα να συνεχίσει σε ανοδική πορεία και να φθάσει και στην Α2.
Ο Βασίλης Καραχάλιος τόνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα χαρακτηρίζοντας άθλο την προσπάθεια των Γερμανού-Τσιαμάκη.
Σημειωτέον εξάλλου πως ο Π.Γερμανός τόνισε πως θα συνεχίσει ο σύλλογος να δίνει έμφαση στις ακαδημίες και πως αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Ροκοπάνος. Έλαβε και αυτός το λόγο σημειώνοντας πως αφενός το εγχείρημα δεν είναι εύκολο ωστόσο στόχος της ομάδα πρέπει να είναι η Α2.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.