Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

«Τι κάνετε εδώ πρωί-πρωί;»: Ιδιοκτήτρια μπαρ «ταμπουρώθηκε» και άνοιξε μεθυσμένη μετά από 8 ώρες στους αστυνομικούς

«Τι κάνετε εδώ πρωί-πρωί;»: Ιδιοκτήτρια μπαρ «ταμπουρώθηκε» και άνοιξε μεθυσμένη μετά από 8 ώρες στους αστυνομικούς


Ολονύκτια επιχείρηση αστυνομικών για «ταμπουρωμένους» σε μπαρ στον Βόλο, με την ιδιοκτήτρια να ανοίγει, τελικά, το πρωί μεθυσμένη την πόρτα και ενώ είχε καταφέρει με κάποιον… μαγικό τρόπο να φυγαδεύσει τους πελάτες!

Μυθικά πράγματα στον Βόλο και συγκεκριμένα σε μπαρ στην οδό Αναλήψεως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», αστυνομικές δυνάμεις έστησαν ολονύκτια επιχείρηση, καθώς στο μαγαζί «κλειδώθηκαν» από το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα έως και την Κυριακή το πρωί, η ιδιοκτήτρια, μία εργαζόμενη και τουλάχιστον έξι πελάτες!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί και μετά τις 00:30, παραβιάζοντας το ειδικό ωράριο, που έχει τεθεί σε εφαρμογή, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορονοϊού, και έστησαν «καρτέρι» έξω από το μαγαζί. Για την ακρίβεια, το… περικύκλωσαν, τόσο από την μπροστινή πλευρά όσο και από την πίσω.

Κλειδώθηκαν μέσα και… τα ‘πιναν!

Η 56χρονη ιδιοκτήτρια, ωστόσο, μόλις αντιλήφθηκε τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και το… πρόστιμο που ερχόταν, έκλεισε τις πόρτες και κλειδώθηκε μέσα στο μπαρ. Μαζί της, φυσικά, η υπάλληλος και οι πελάτες.

Μετά από ώρες, και ενώ είχε πάει 9 το πρωί(!), αστυνομικοί φέρεται να ζήτησαν άδεια εισαγγελέα, προκειμένου να μπουν στο μπαρ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να την ενεργοποιήσουν. Η ιδιοκτήτρια άνοιξε την κεντρική πόρτα και εμφανώς μεθυσμένη, προσποιήθηκε την έκπληκτη για την ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από την επιχείρησή της, λέγοντας στους αστυνομικούς «τι κάνετε εδώ πρωί-πρωί;».

Οι αστυνομικοί, βέβαια, δεν το έχαψαν και προσήγαγαν την ίδια και την υπάλληλό της στο τμήμα, με την ιδιοκτήτρια, ωστόσο, να τους επιτίθεται λεκτικώς!

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 56χρονης για απείθεια, ενώ της επέβαλλαν διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και τρεις ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για τη μη τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19.

Χάθηκαν οι πελάτες

Το μυστήριο είναι ότι… χάθηκαν οι πελάτες!

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους εντός του καταστήματος και δεν βρήκαν πουθενά τους ξενύχτηδες.

Παραμένει άγνωστο πώς κατάφεραν να διαφύγουν παρά το διπλό «μπλόκο»…

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.