Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Tι λένε στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου για τις απολυμάνσεις στα λεωφορεία

Tι λένε στο Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου για τις απολυμάνσεις στα λεωφορεία

Στα σχολεία μπαίνει «λουκέτο», οι «ευπαθείς ομάδες» καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, γενικότερα η ανησυχία λόγω του κορονοϊού εξαπλώνεται. Το Αγρίνιο βέβαια δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε αυτό το πλαίσιο οι πολίτες απαιτούν από όλους να φροντίζουν για την υγιεινή και εξαίρεση δεν αποτελούν τα μέσα μεταφοράς.

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής επικοινωνώντας το τελευταίο διάστημα  με τοτου agrinionews.gr έχουν εκφράζουν ερωτήματα σχετικά με το αν έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια απολύμανση στα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου.

Το agrinionews.gr επεδίωξε να έχει μια πληροφόρηση και σύμφωνα με αυτήτο Σάββατο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η απολύμανση του στόλου των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου. Σάββατο καθώς έπειτα από την απολύμανση απαιτείται να μείνουν εκτός λειτουργία για μια ημέρα.

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη αλλά όχι και η μοναδική απολύμανση στα οχήματα. Ανάλογα με τις οδηγίες που θα ληφθούν από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν αρκετές ακόμη απολυμάνσεις σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Το agrinionews.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου, Θόδωρο Τσαντόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες και εκτελεί κατά γράμμα τις οδηγίες που λαμβάνει με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.