Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Τι θαυμάσιο αυτό το “Προυσιωτίσσης” στον Αγρινιώτικο τοίχο…

Τι θαυμάσιο αυτό το “Προυσιωτίσσης” στον Αγρινιώτικο τοίχο…
Λόγω των ημερών και των αφιερωμάτων στον Προυσό έψαχνα να βρω στοιχεία μέσα στα δίκτυα αλλά και μέσα στην πόλη.
Ένα από τα πιο ωραία το βρήκα σε ανάρτηση στο facebook του δημοσιογράφου εδώ στα δικά μας ΜΜΕ, του Κωνσταντίνου Ρίγκου.
Αυτή η πολύ ωραία φωτογραφία του ανήκει, με αυτή την επίκαιρη και πολυκαιρισμένη πινακίδα της οδού Προυσιωτίσσης…
Και πόσο ωραία διαβάζεται στην παλιά γλώσσα αυτό το “Προυσιωτίσσης” ε; Τόσο πολύ που μου προκαλεί απορία πως δεν το περίλλαβε κι αυτό η πολιτική ορθότητα να το κάνει “Προυσιώτισσας” να μην φαίνεται έτσι… αντιδραστικά παλιομοδίτικο και καθαρευουσιάνικο…
Μα είναι υπέροχο.Τόσο υπέροχο που ήδη πρέπει να έχει σπάσει τα νεύρα των θεματοφυλάκων των αλλαγών των ονομάτων της περιοχής,ε;
Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Ανωνιμος

  Κανενα σοβαρό άρθρο γράψτε και αφήστε τις φτηνές φιλοσοφίες, Ασχοληθείτε με τα προβλήματα του κοσμακι, την πόλη που βρωμοκοπάει, τις ανύπαρκτες σοβαρές δουλειές για τους Νέους που γίνανε σαν την άδικη κατάρα από καφέ σε καφέ και από ποτά δικό σε κόλα@@@@δικό. Δείξτε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και στην πάντα η σοφιστικές σκέψεις. Ώρα να αναδείξετε εσείς οι Νέοι Δημοσιογράφοι – αρθρογράφοι τα πραγματικά προβλήματα, μπας και ξυπνήσει κανένας από το βαθύ λιθαργο του Αφιόνι ου που μας ποτίζουν κάθε ημέρα και με την συμβολή την δική σας. Όλων των Μ. Μ. Ε. Εντύπων, ηλεκτρονικών κ. λ. π. Κάντε Επιτέλους σοβαρά ρεπορτάζ, και γράψτε άρθρα που ο κόσμος να θυμάστε τα παλιά και να συγκρίνει τα καινούρια, την εποχή που ζούμε, την εποχή του Μαζοχυλού.

 2. Sun-00

  Φιλε μου αρθογραφε,αν αρκει μια ταμπελα απο οδο να σε ταξιδεψει σε φιλοσοφικα μονοπατια,εχεις πολλα,αν οχι ολα,προβληματα λυμενα.
  Αρθρο κατασπαταλησης πορων του ιντερνετ…

 3. κακός άνθρωπος

  Φαίνεται ότι κάποιοι σχολιαστές έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους στις τελευταίες εκλογές, τα νεύρα τους έγιναν κρόσσια από την απώλεια και αρπάζονται με το παραμικρό. Περαστικά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.